HALLO HALLO!

We zetten Dordrecht heel graag op de kaart maar zelf staan we nu eenmaal wat minder graag in de spotlights. Toch krijgen we vaak de vraag ‘Wie zijn dat toch?’ En ja, dat snappen we dan ook wel weer.

Dus vooruit, een kort rondje van de zaak. Vanuit onze liefde voor de stad hebben we in november 2019 Hallo Dordrecht geopend: een allround souvenirwinkel maar tegelijkertijd zoveel meer dan dat. We wilden het gezellige huiskamer gevoel neerzetten, een plek waar je binnenstapt, je thuis voelt én geniet van alle Dordtse items die allemaal van jou kunnen worden.

Met onze recente verhuizing naar het pand aan de Voorstraat 276 is die beleving helemaal uitgekomen. Esther Canisius hielp ons met de sfeer, de kleuren en de complete styling. Het pand knalt er écht uit. Daarbij vinden we het belangrijk om Dordtse ondernemers te verbinden aan dat wat we doen, dus zo hebben we met elkaar het pand gemaakt tot wat het nu is.

Het mag duidelijk zijn: we zijn ontzettend blij op onze nieuwe stek en genieten volop van de gezellige binnenloop in het mooie stadscentrum. En ja, wij zijn dus Alice, Chantal én Annemarie. Een soort van de drie Dordtse musketiers die je met alle Dordtse liefde helpen.

Kom lekker langs, we zijn er vaak!