Maak zelf de Grote Kerk van Dordrecht

Voor veel Dordtenaren is de Grote Kerk toch wel dé trots van de stad. En, nog leuker, je kunt hem helemaal namaken.

De Grote Kerk is de grootste

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Lange Geldersekade in Dordrecht is de grootste kerk van de stad. Niet de oudste want dat is de Nieuwkerk aan het Nieuwkerksplein, maar die is niet meer als kerk in gebruik. Tot 1572 was de Grote Kerk een rooms-katholieke kerk en daarna is het een protestantse kerk geworden en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Het heeft een niet-afgebouwde scheefstaande toren van 65 meter hoog en dit Rijksmonument staat in de Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. In het toeristenseizoen kan het gebouw altijd rekenen op veel bezoekers.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Exclusief voor Hallo Dordrecht

Je kunt bij Hallo Dordrecht de Grote Kerk als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat is exclusief voor Hallo Dordrecht ontworpen en is dus alleen maar bij ons verkrijgbaar. Je krijgt de kerk zo plat als een dubbeltje geleverd. In het pakketje zitten vier vellen dun karton op A3 formaat, en natuurlijk krijg je er een beschrijving bij. Ben je uitgebouwd dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog.

De tekst gaat onder de foto verder.

Grote Kerk als Actie van de Maand

Normaal gesproken kost het pakketje 18,50 euro, maar deze maand April is de bouwplaat Actie van de Maand en betaal je 15 euro. Ga er dus snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop. Als je belt naar de winkel: 078-3021085, dan kun je een bouwplaat reserveren en meteen afspreken wanneer je hem komt halen. Hallo Dordrecht is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Liever bestellen in de webshop? Dat kan ook. Klik dan op de afbeelding hieronder.


Daarom zijn de paasdagen al begonnen bij Hallo Dordrecht

Pasen luidt een nieuw begin in. En daar is bij Hallo Dordrecht nu al sprake van.

Een nieuw begin!

Behalve de christelijke betekenis van Pasen, hangt Pasen ook sterk samen met een nieuw begin, voorjaar, lente, lammetjes, zonkracht en plannen maken. Om maar wat te noemen. Precies waar we bij Hallo Dordrecht op dit moment druk mee bezig zijn.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

De etalage in de webshop

We hebben onze winkel op de Blekersdijk opnieuw ingericht en aangevuld met items die niet speciaal op de stad Dordrecht zijn gericht, maar wel heel leuk zijn om te hebben en/of lekker zijn om op te eten. We hebben chocolade paaseieren en snoeperige kievitseieren te kust en te keur. Met of zonder paashaas en met of zonder eierlikeur, paasmok of andere drinkbeker. Het is teveel om op te noemen en daarom hebben we het grootste gedeelte van ons paasassortiment geëtaleerd in onze webshop.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Heeft u een bedrijf?

Heeft u een bedrijf? Geef uw medewerkers dan een leuk paasgeschenkje als blijk van waardering en markeer een nieuw begin! Neem gerust contact met ons op want we denken graag mee.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

 

Laat bezorgen of haal af

Je kunt je bestelling laten bezorgen op ieder gewenst adres en afhalen in onze winkel is gelukkig ook mogelijk. Dat bespaart natuurlijk bezorgkosten. Plaats je bestelling of zet even op de mail wat je wilt hebben en we nemen direct contact op. Bellen naar 078-3021085 kan uiteraard ook!


Nee, jij bent een held op sokken!

Laat mij je sokken zien en ik zeg je wie je bent. Bij Hallo Dordrecht kun je met die uitdrukking alle kanten op want we hebben heel veel verschillende sokken.

Sokken voor alle helden

Sokken met fietsen erop, met kaas, in Delfts Blauw, met tulpen, met molens, geveltjes, in Mondriaan-print en nog veel meer. Bij Hallo Dordrecht hebben we ze te kust en te keur in alle maten, kleuren en opdrukken. Het sokkenassortiment is van uitstekende kwaliteit en ze zijn niet alleen heel origineel om zelf aan te trekken, maar ook heel leuk om cadeau te doen.

Stuur ze eens op

Sokken wegen niet veel en ze passen prima in een envelop, dus je hebt in no time een grappig en voordelig cadeautje om op te sturen. Naar het buitenland bijvoorbeeld, want met zo'n typisch Hollands sokkenpaar ben je wel uniek!

De hele verdere maand februari kun je fijn profiteren want je krijgt het tweede paar sokken voor de helft van de prijs. Kies maar uit!

 


Dit bezorgen wij voor jouw Valentijn

Soms kan een cadeau bedenken lastig zijn, laat staan een valentijnscadeau. Maar 'lastig' komt niet voor in het woordenboek van Hallo Dordrecht.

Valentijn bij Hallo Dordrecht

Heb je een nieuwe liefde, een liefde op het oog, of ben je al 70 jaar bij elkaar? Veel mensen moeten enorm zoeken voordat ze een cadeautje hebben gevonden voor hun Valentijn. Gelukkig dat wij er zijn want bij Hallo Dordrecht is er voor iedere romanticus een cadeau.

Shop lekker rond in onze webshop en kies zo'n leuk en origineel cadeau voor je Valentijn. Van een romantisch hapjes-drankjes plankje tot een puzzelhart met je eigen favoriete foto. Of laat iets leuks zetten op een T-shirt, wandklok of houten hart.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Dit Valentijnspakket voor 2 is om op te eten voor de actieprijs van maar 29,95 euro.

Valentijnspakket voor 2

Trouwens, dat hapjes-drankjes plankje is wel een klapper. In dit Valentijnspakket voor 2 zit een leuke Valentijnskaasplank, een punt Oud-Dordrecht kaas, een potje mosterd-dillesaus, een fles Dordtse wijn uit de wijngaard Bilderhof bij de Zuidendijk, een flesje nootjes en een valentijnskaart. Alles als valentijnsgeschenk ingepakt en voor maar 29,95 euro. Hoe romantisch is dat!

De tekst gaat onder de foto verder.

Personaliseer je valentijnscadeau met een eigen tekst of foto en wij maken het voor je.

In huis bedrukt en gratis bezorgd*

We drukken namen, teksten, foto's of wat je maar wilt in eigen huis op het cadeau naar wens. Dat betekent dat het supersnel klaar kan zijn en we bezorgen het cadeau bij je thuis of op ieder ander adres waar je maar wilt.

Bezorgen binnen de Drechtsteden is zelfs gratis vanaf 10 euro. Onder de Drechtsteden vallen de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam.

Plaats je bestelling in onze webshop en mail er je tekst en/of foto achteraan naar dit e-mailadres.

Wij zorgen voor de rest enne… fijne Valentijn!

Klik in het blok hieronder voor de valentijnscadeaus.


Nu kan het nog: deze mooie spellen voor deze mooie prijs

Iedere maand staat bij Hallo Dordrecht een leuk item in de schijnwerpers voor een heel fijn prijsje. De Actie van de Maand januari is wel heel leuk.

Januari is bijna voorbij

De Actie van de Maand januari is bijna voorbij, dus je kun nu nog voor een fijne prijs in het bezit komen van maar liefst twee spellen. Als je het mooie schaakspel koopt, krijg je er gratis een boter-kaas-en-eierenspel bij cadeau.

Alle schapen verzamelen

In de winkel en webshop van Hallo Dordrecht staan de leukste schapenspulletjes, want Dordtenaren heten immers niet voor niets Schapenkoppen. De hele maand januari krijg je een boter-kaas-en-eierenspel cadeau bij een prachtig schaakspel. Het schaapspel, excuus schaakspel, heeft witte en zwarte schapen en de kudde staat op een zwaar schaakbord in de vorm van een weide. Zowel het bord als de schaakstukken zijn van polystone gemaakt. Polystone is een samengesteld product dat bestaat uit onder meer gemalen steen, graniet en marmer wat met kunsthars wordt gemengd. Best solide, dus.

De tekst gaat onder de foto verder.

Zo, zijn zware jongens

De bordmaat is 32,5 x 32,5 cm en de veldmaat is 40 mm. De koningshoogte is 54mm. Het schaakspel is zo mooi, dat je het als decoratie kunt neerzetten. In totaal weegt het bord en de stukken ruim drie kilo. De prijs van het schaakspel is 55 euro. Wie het spel deze maand januari koopt, krijgt er gratis een schapen boter-kaas-en-eierenspel bij ter waarde van 9,50 euro. Snel bestellen dus, want als er één schaap over de dam is…


Actie van de Maand: Schaakspel met gratis boter-kaas-en-eierenspel

Korte dagen en lange avonden zijn een prima recept voor gezellig spelletjes doen. Bij Hallo Dordrecht krijg je de hele maand januari een spelletje bij een spel.

Schapen in januari

In de winkel en webshop van Hallo Dordrecht staan de leukste schapenspulletjes, want Dordtenaren heten immers niet voor niets Schapenkoppen. De hele maand januari krijg je een boter-kaas-en-eierenspel cadeau bij een prachtig schaakspel.

De tekst gaat onder de foto verder.

Een schaapspel, nee schaakspel

Het schaapspel, excuus schaakspel, heeft witte en zwarte schapen en de kudde staat op een zwaar schaakbord in de vorm van een weide. Zowel het bord als de schaakstukken zijn van polystone gemaakt. Polystone is een samengesteld product dat bestaat uit onder meer gemalen steen, graniet en marmer dat met kunsthars wordt gemengd. Best solide, dus.
De bordmaat is 32,5 x 32,5 cm en de veldmaat is 40 mm. De koningshoogte is 54mm. Het schaakspel is zo mooi, dat je het gewoon als decoratie kunt laten pronken. In totaal wegen het bord en de stukken ruim drie kilo.

De tekst gaat onder de foto verder.

Boter-kaas-en-eierenspel cadeau

De prijs van het schaakspel is 55 euro. Wie het spel deze maand januari koopt, krijgt er gratis een schapen boter-kaas-en-eierenspel bij ter waarde van 9,50 euro. Snel bestellen dus, want als er één schaap over de dam is…