05-01-2021
Actie van de Maand: Schaakspel met gratis boter-kaas-en-eierenspel

Korte dagen en lange avonden zijn een prima recept voor gezellig spelletjes doen. Bij Hallo Dordrecht krijg je de hele maand januari een spelletje bij een spel.

Schapen in januari

In de winkel en webshop van Hallo Dordrecht staan de leukste schapenspulletjes, want Dordtenaren heten immers niet voor niets Schapenkoppen. De hele maand januari krijg je een boter-kaas-en-eierenspel cadeau bij een prachtig schaakspel.

De tekst gaat onder de foto verder.

Een schaapspel, nee schaakspel

Het schaapspel, excuus schaakspel, heeft witte en zwarte schapen en de kudde staat op een zwaar schaakbord in de vorm van een weide. Zowel het bord als de schaakstukken zijn van polystone gemaakt. Polystone is een samengesteld product dat bestaat uit onder meer gemalen steen, graniet en marmer dat met kunsthars wordt gemengd. Best solide, dus.
De bordmaat is 32,5 x 32,5 cm en de veldmaat is 40 mm. De koningshoogte is 54mm. Het schaakspel is zo mooi, dat je het gewoon als decoratie kunt laten pronken. In totaal wegen het bord en de stukken ruim drie kilo.

De tekst gaat onder de foto verder.

Boter-kaas-en-eierenspel cadeau

De prijs van het schaakspel is 55 euro. Wie het spel deze maand januari koopt, krijgt er gratis een schapen boter-kaas-en-eierenspel bij ter waarde van 9,50 euro. Snel bestellen dus, want als er één schaap over de dam is…


Actie van de Maand

De hele maand januari het schapen schaakspel nu met gratis schapen boter-kaas-en-eierenspel ter waarde van €9,50

€ 55,00

01-12-2020
Vanaf nu verplicht en ook in de aanbieding

Verplicht een mondkapje op. Het is niet leuk, maar bij Hallo Dordrecht zijn ze in ieder geval zo leuk mogelijk en deze maand ook nog eens in de aanbieding.

Een leuke draai aan de verplichting

Er zijn charmantere dingen om te dragen dan een mondkapje, maar Hallo Dordrecht kan aan de verplichting een leuke draai geven. Die verplichting geldt vanaf 1 december. Je moet een mondkapje op in winkels, musea en theaters (als je daar al binnen kan). Ook in het onderwijs, met uitzondering van de basisschool, moeten mensen een mondkapje gaan dragen. En bij de kapper en de rijschool heeft iedereen een mondkapje op. In het openbaar vervoer was een mondkapje al verplicht, maar voortaan is dit ook het geval in stations en bij bus- en tramhaltes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht heeft een grote collectie mondkapjes. De mondkapjes van de Actie van de Maand zie je op de middelste foto. Het Dordrecht-mondkapje uiterst links en uiterst rechts doet niet mee in deze aanbieding.

95 euro? Dan liever 11,25 euro

Die 95 euro zou natuurlijk echt zonde zijn. Dus waarom niet profiteren van de Hallo Dordrecht Actie van de Maand? Je betaalt de hele maand december voor twee uitwasbare mondkapjes niet 13 euro, maar slechts 11,25 euro. Er is een grote keuze met leuke typisch Dordtse icoontjes in allerlei kleuren.

Of neem er eentje met je eigen opdruk

Liever een eigen bedrukking op je mondkapje? Dat kan ook. Bedrukken doen we in huis, dus je kunt helemaal zelf zeggen wat je er op wilt hebben. Kom gerust langs om van die voordelige mondkapjes aan te schaffen of bestel ze in de webshop. Geef bij je bestelling aan welke mondkapjes je wilt hebben of mail of bel je keuze even door. Wij zorgen voor de rest!


Actie van de Maand

De hele maand januari het schapen schaakspel nu met gratis schapen boter-kaas-en-eierenspel ter waarde van €9,50

€ 55,00

03-11-2020
ACTIE VAN DE MAAND: Dordrecht aan je voeten op dit speelkleed [+ filmpje]

Met de feestdagen in aantocht heeft Hallo Dordrecht wel een hele handige actie, zeg. Je krijgt namelijk korting op dit superleuke speelkleed met de stad Dordrecht erop.

Van het station naar de molen

Op het Dordtse speelkleed herken je veel bekende gebouwen. Je ziet onder meer het station, molen Kyck over den Dyck, Villa Augustus en nog veel meer. Het leuke kleed met de Dordtse afbeeldingen is te koop bij Hallo Dordrecht. We hebben het handig opgerold in de winkel staan op de Blekersdijk, maar je kunt het ook online bestellen in de webshop.

De tekst gaat onder de foto verder.

Een leuke prijs voor een leuk sintcadeau

Het Dordtse speelkleed is 160x130 cm groot en kost normaal gesproken 49,50 euro, maar is deze hele maand november slechts 42,50 euro. Zorg dat je het deze actiemaand in huis haalt, dan heb je alvast een leuk cadeau voor de feestdagen. Je kunt op het filmpje zien dat Sinterklaas het Dordtse speelkleed al heeft ontdekt!


Dordrecht Speelkleed

Zeer leerzaam speelkleed van 160 x 130 cm

€ 49,50

27-10-2020
Opgelet: het is de laatste week van onze gave oktoberactie!

Dit is de laatste week van oktober. Dat was je natuurlijk niet vergeten. Waar je misschien even niet aan denkt is dat het ook de laatste week is van onze oktoberactie.

Zo'n bedrukt T-shirt wil je ook

Deze maand bedrukken we T-shirts voor een mooi prijsje. Ze hangen bijvoorbeeld bedrukt en al in onze winkel in soorten, maten en alle kleuren van de regenboog. Trouwens, onbedrukte T-shirts hebben we ook hoor. En alles van een hele goede kwaliteit katoen. Dat moet ook wel, want als je een shirt gaat bedrukken dan wil je er wel een beetje knappies uitzien, natuurlijk.

De tekst gaat onder de foto verder.

 

T-shirts bedrukken we zelf

Dat bedrukken doen we helemaal zelf in onze winkel en tijdens de oktoberactie hebben we T-shirts in de aanbieding. Ze zijn tijdelijk afgeprijsd van 22,50 euro voor 17,50 euro.* Gewoon omdat we dat leuk vinden. Dus kom langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of bestel in onze webshop. Of je nou de skyline van Dordrecht op je shirt wil of een gave 078-schapenkop, het kan allemaal.

De tekst gaat onder de foto verder.

Of kies je eigen bedrukking

Liever een eigen bedrukking? Tuurlijk, dat maken we in een oogwenk voor je in orde. De apparatuur staat al met ronkende motor op je te wachten. Kies een leuke afbeelding, een gekke spreuk, een gaaf logo of de naam van jezelf of een dierbare. We maken het snel voor je in orde. Moeite met een ontwerp? We helpen je graag!

*Actieprijs is geldig voor een standaardbedrukking. Informeer naar de prijzen voor grote vlakbedrukkingen en grote bedrukkingen aan de voor- en achterzijde van je T-shirt.


T-shirt skyline Blauw

De skyline van Dordrecht op je T-shirt!

€ 22,50
T-shirt geslaagd

Eigen bedrukking op je T-shirt

€ 22,50
Sweater

In verschillende kleuren en maten.

€ 37,50

06-10-2020
OKTOBER-ACTIE: Bedrukt als een klein baasje

We zijn gek van bedrukken. Iedere dag kun je bij Hallo Dordrecht de apparaten in actie zien. Neem nou het bedrukken van T-shirts. Dat doen we deze maand voor een mooi prijsje.

Doe eens druk

Ze hangen bedrukt in onze winkel en liggen onbedrukt op de plank. T-shirts hebben we in alle soorten, maten en kleuren van de regenboog. En alles van een hele goede kwaliteit katoen. Dat moet ook wel, want als je een shirt gaat bedrukken dan moet het er wel een beetje knappies uitzien, natuurlijk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Voorkant, achterkant, mouwen. Je kunt alle plekken van een T-shirt gebruiken voor een goeie bedrukking.

Gewoon omdat we dat leuk vinden

De hele maand oktober hebben we T-shirts in de aanbieding. Ze zijn tijdelijk afgeprijsd van 22,50 euro voor 17,50 euro.* Gewoon omdat we dat leuk vinden. Dus kom langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of bestel in onze webshop. Of je nou de skyline van Dordrecht op je shirt wil, een gave 078-schapenkop, het logo van je bedrijf, de naam van je cluppie, het kan allemaal. En helemaal niks erop kan ook, hè.

De tekst gaat onder de foto verder.

Kies uit en bepaal welke hals, kleur of mouwlengte je T-shirt moet hebben. Laat het bedrukken of hou het effen.

Ontwerp het lekker zelf

Je eigen bedrukking maken we in een oogwenk voor je in orde. De apparatuur staat al met ronkende motor op je te wachten. Kies een leuke afbeelding, een gekke spreuk de naam van jezelf, een dierbare of de hond. We maken het snel voor je in orde. Moeite met een ontwerp? We helpen je graag!

*Actieprijs is geldig voor een standaardbedrukking. Informeer naar de prijzen voor grote vlakbedrukkingen en grote bedrukkingen aan de voor- en achterzijde van je T-shirt.

T-shirt skyline Blauw

De skyline van Dordrecht op je T-shirt!

€ 22,50
T-shirt geslaagd

Eigen bedrukking op je T-shirt

€ 22,50
Sweater

In verschillende kleuren en maten.

€ 37,50

Realisatie Acadia | Design Twin Creations