06-04-2021
Maak zelf de Grote Kerk van Dordrecht
Door: Redactie

Voor veel Dordtenaren is de Grote Kerk toch wel dé trots van de stad. En, nog leuker, je kunt hem helemaal namaken.

De Grote Kerk is de grootste

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Lange Geldersekade in Dordrecht is de grootste kerk van de stad. Niet de oudste want dat is de Nieuwkerk aan het Nieuwkerksplein, maar die is niet meer als kerk in gebruik. Tot 1572 was de Grote Kerk een rooms-katholieke kerk en daarna is het een protestantse kerk geworden en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Het heeft een niet-afgebouwde scheefstaande toren van 65 meter hoog en dit Rijksmonument staat in de Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. In het toeristenseizoen kan het gebouw altijd rekenen op veel bezoekers.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Exclusief voor Hallo Dordrecht

Je kunt bij Hallo Dordrecht de Grote Kerk als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat is exclusief voor Hallo Dordrecht ontworpen en is dus alleen maar bij ons verkrijgbaar. Je krijgt de kerk zo plat als een dubbeltje geleverd. In het pakketje zitten vier vellen dun karton op A3 formaat, en natuurlijk krijg je er een beschrijving bij. Ben je uitgebouwd dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog.

De tekst gaat onder de foto verder.

Grote Kerk als Actie van de Maand

Normaal gesproken kost het pakketje 18,50 euro, maar deze maand April is de bouwplaat Actie van de Maand en betaal je 15 euro. Ga er dus snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop. Als je belt naar de winkel: 078-3021085, dan kun je een bouwplaat reserveren en meteen afspreken wanneer je hem komt halen. Hallo Dordrecht is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Liever bestellen in de webshop? Dat kan ook. Klik dan op de afbeelding hieronder.


05-03-2021
Daarom zijn de paasdagen al begonnen bij Hallo Dordrecht

Pasen luidt een nieuw begin in. En daar is bij Hallo Dordrecht nu al sprake van.

Een nieuw begin!

Behalve de christelijke betekenis van Pasen, hangt Pasen ook sterk samen met een nieuw begin, voorjaar, lente, lammetjes, zonkracht en plannen maken. Om maar wat te noemen. Precies waar we bij Hallo Dordrecht op dit moment druk mee bezig zijn.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

De etalage in de webshop

We hebben onze winkel op de Blekersdijk opnieuw ingericht en aangevuld met items die niet speciaal op de stad Dordrecht zijn gericht, maar wel heel leuk zijn om te hebben en/of lekker zijn om op te eten. We hebben chocolade paaseieren en snoeperige kievitseieren te kust en te keur. Met of zonder paashaas en met of zonder eierlikeur, paasmok of andere drinkbeker. Het is teveel om op te noemen en daarom hebben we het grootste gedeelte van ons paasassortiment geëtaleerd in onze webshop.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Heeft u een bedrijf?

Heeft u een bedrijf? Geef uw medewerkers dan een leuk paasgeschenkje als blijk van waardering en markeer een nieuw begin! Neem gerust contact met ons op want we denken graag mee.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

 

Laat bezorgen of haal af

Je kunt je bestelling laten bezorgen op ieder gewenst adres en afhalen in onze winkel is gelukkig ook mogelijk. Dat bespaart natuurlijk bezorgkosten. Plaats je bestelling of zet even op de mail wat je wilt hebben en we nemen direct contact op. Bellen naar 078-3021085 kan uiteraard ook!


16-02-2021
Nee, jij bent een held op sokken!

Laat mij je sokken zien en ik zeg je wie je bent. Bij Hallo Dordrecht kun je met die uitdrukking alle kanten op want we hebben heel veel verschillende sokken.

Sokken voor alle helden

Sokken met fietsen erop, met kaas, in Delfts Blauw, met tulpen, met molens, geveltjes, in Mondriaan-print en nog veel meer. Bij Hallo Dordrecht hebben we ze te kust en te keur in alle maten, kleuren en opdrukken. Het sokkenassortiment is van uitstekende kwaliteit en ze zijn niet alleen heel origineel om zelf aan te trekken, maar ook heel leuk om cadeau te doen.

Stuur ze eens op

Sokken wegen niet veel en ze passen prima in een envelop, dus je hebt in no time een grappig en voordelig cadeautje om op te sturen. Naar het buitenland bijvoorbeeld, want met zo'n typisch Hollands sokkenpaar ben je wel uniek!

De hele verdere maand februari kun je fijn profiteren want je krijgt het tweede paar sokken voor de helft van de prijs. Kies maar uit!

 


02-02-2021
Dit bezorgen wij voor jouw Valentijn

Soms kan een cadeau bedenken lastig zijn, laat staan een valentijnscadeau. Maar 'lastig' komt niet voor in het woordenboek van Hallo Dordrecht.

Valentijn bij Hallo Dordrecht

Heb je een nieuwe liefde, een liefde op het oog, of ben je al 70 jaar bij elkaar? Veel mensen moeten enorm zoeken voordat ze een cadeautje hebben gevonden voor hun Valentijn. Gelukkig dat wij er zijn want bij Hallo Dordrecht is er voor iedere romanticus een cadeau.

Shop lekker rond in onze webshop en kies zo'n leuk en origineel cadeau voor je Valentijn. Van een romantisch hapjes-drankjes plankje tot een puzzelhart met je eigen favoriete foto. Of laat iets leuks zetten op een T-shirt, wandklok of houten hart.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Dit Valentijnspakket voor 2 is om op te eten voor de actieprijs van maar 29,95 euro.

Valentijnspakket voor 2

Trouwens, dat hapjes-drankjes plankje is wel een klapper. In dit Valentijnspakket voor 2 zit een leuke Valentijnskaasplank, een punt Oud-Dordrecht kaas, een potje mosterd-dillesaus, een fles Dordtse wijn uit de wijngaard Bilderhof bij de Zuidendijk, een flesje nootjes en een valentijnskaart. Alles als valentijnsgeschenk ingepakt en voor maar 29,95 euro. Hoe romantisch is dat!

De tekst gaat onder de foto verder.

Personaliseer je valentijnscadeau met een eigen tekst of foto en wij maken het voor je.

In huis bedrukt en gratis bezorgd*

We drukken namen, teksten, foto's of wat je maar wilt in eigen huis op het cadeau naar wens. Dat betekent dat het supersnel klaar kan zijn en we bezorgen het cadeau bij je thuis of op ieder ander adres waar je maar wilt.

Bezorgen binnen de Drechtsteden is zelfs gratis vanaf 10 euro. Onder de Drechtsteden vallen de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam.

Plaats je bestelling in onze webshop en mail er je tekst en/of foto achteraan naar dit e-mailadres.

Wij zorgen voor de rest enne… fijne Valentijn!

Klik in het blok hieronder voor de valentijnscadeaus.


26-01-2021
Nu kan het nog: deze mooie spellen voor deze mooie prijs

Iedere maand staat bij Hallo Dordrecht een leuk item in de schijnwerpers voor een heel fijn prijsje. De Actie van de Maand januari is wel heel leuk.

Januari is bijna voorbij

De Actie van de Maand januari is bijna voorbij, dus je kun nu nog voor een fijne prijs in het bezit komen van maar liefst twee spellen. Als je het mooie schaakspel koopt, krijg je er gratis een boter-kaas-en-eierenspel bij cadeau.

Alle schapen verzamelen

In de winkel en webshop van Hallo Dordrecht staan de leukste schapenspulletjes, want Dordtenaren heten immers niet voor niets Schapenkoppen. De hele maand januari krijg je een boter-kaas-en-eierenspel cadeau bij een prachtig schaakspel. Het schaapspel, excuus schaakspel, heeft witte en zwarte schapen en de kudde staat op een zwaar schaakbord in de vorm van een weide. Zowel het bord als de schaakstukken zijn van polystone gemaakt. Polystone is een samengesteld product dat bestaat uit onder meer gemalen steen, graniet en marmer wat met kunsthars wordt gemengd. Best solide, dus.

De tekst gaat onder de foto verder.

Zo, zijn zware jongens

De bordmaat is 32,5 x 32,5 cm en de veldmaat is 40 mm. De koningshoogte is 54mm. Het schaakspel is zo mooi, dat je het als decoratie kunt neerzetten. In totaal weegt het bord en de stukken ruim drie kilo. De prijs van het schaakspel is 55 euro. Wie het spel deze maand januari koopt, krijgt er gratis een schapen boter-kaas-en-eierenspel bij ter waarde van 9,50 euro. Snel bestellen dus, want als er één schaap over de dam is…


05-01-2021
Actie van de Maand: Schaakspel met gratis boter-kaas-en-eierenspel

Korte dagen en lange avonden zijn een prima recept voor gezellig spelletjes doen. Bij Hallo Dordrecht krijg je de hele maand januari een spelletje bij een spel.

Schapen in januari

In de winkel en webshop van Hallo Dordrecht staan de leukste schapenspulletjes, want Dordtenaren heten immers niet voor niets Schapenkoppen. De hele maand januari krijg je een boter-kaas-en-eierenspel cadeau bij een prachtig schaakspel.

De tekst gaat onder de foto verder.

Een schaapspel, nee schaakspel

Het schaapspel, excuus schaakspel, heeft witte en zwarte schapen en de kudde staat op een zwaar schaakbord in de vorm van een weide. Zowel het bord als de schaakstukken zijn van polystone gemaakt. Polystone is een samengesteld product dat bestaat uit onder meer gemalen steen, graniet en marmer dat met kunsthars wordt gemengd. Best solide, dus.
De bordmaat is 32,5 x 32,5 cm en de veldmaat is 40 mm. De koningshoogte is 54mm. Het schaakspel is zo mooi, dat je het gewoon als decoratie kunt laten pronken. In totaal wegen het bord en de stukken ruim drie kilo.

De tekst gaat onder de foto verder.

Boter-kaas-en-eierenspel cadeau

De prijs van het schaakspel is 55 euro. Wie het spel deze maand januari koopt, krijgt er gratis een schapen boter-kaas-en-eierenspel bij ter waarde van 9,50 euro. Snel bestellen dus, want als er één schaap over de dam is…


01-12-2020
Vanaf nu verplicht en ook in de aanbieding

Verplicht een mondkapje op. Het is niet leuk, maar bij Hallo Dordrecht zijn ze in ieder geval zo leuk mogelijk en deze maand ook nog eens in de aanbieding.

Een leuke draai aan de verplichting

Er zijn charmantere dingen om te dragen dan een mondkapje, maar Hallo Dordrecht kan aan de verplichting een leuke draai geven. Die verplichting geldt vanaf 1 december. Je moet een mondkapje op in winkels, musea en theaters (als je daar al binnen kan). Ook in het onderwijs, met uitzondering van de basisschool, moeten mensen een mondkapje gaan dragen. En bij de kapper en de rijschool heeft iedereen een mondkapje op. In het openbaar vervoer was een mondkapje al verplicht, maar voortaan is dit ook het geval in stations en bij bus- en tramhaltes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht heeft een grote collectie mondkapjes. De mondkapjes van de Actie van de Maand zie je op de middelste foto. Het Dordrecht-mondkapje uiterst links en uiterst rechts doet niet mee in deze aanbieding.

95 euro? Dan liever 11,25 euro

Die 95 euro zou natuurlijk echt zonde zijn. Dus waarom niet profiteren van de Hallo Dordrecht Actie van de Maand? Je betaalt de hele maand december voor twee uitwasbare mondkapjes niet 13 euro, maar slechts 11,25 euro. Er is een grote keuze met leuke typisch Dordtse icoontjes in allerlei kleuren.

Of neem er eentje met je eigen opdruk

Liever een eigen bedrukking op je mondkapje? Dat kan ook. Bedrukken doen we in huis, dus je kunt helemaal zelf zeggen wat je er op wilt hebben. Kom gerust langs om van die voordelige mondkapjes aan te schaffen of bestel ze in de webshop. Geef bij je bestelling aan welke mondkapjes je wilt hebben of mail of bel je keuze even door. Wij zorgen voor de rest!


03-11-2020
ACTIE VAN DE MAAND: Dordrecht aan je voeten op dit speelkleed [+ filmpje]

Met de feestdagen in aantocht heeft Hallo Dordrecht wel een hele handige actie, zeg. Je krijgt namelijk korting op dit superleuke speelkleed met de stad Dordrecht erop.

Van het station naar de molen

Op het Dordtse speelkleed herken je veel bekende gebouwen. Je ziet onder meer het station, molen Kyck over den Dyck, Villa Augustus en nog veel meer. Het leuke kleed met de Dordtse afbeeldingen is te koop bij Hallo Dordrecht. We hebben het handig opgerold in de winkel staan op de Blekersdijk, maar je kunt het ook online bestellen in de webshop.

De tekst gaat onder de foto verder.

Een leuke prijs voor een leuk sintcadeau

Het Dordtse speelkleed is 160x130 cm groot en kost normaal gesproken 49,50 euro, maar is deze hele maand november slechts 42,50 euro. Zorg dat je het deze actiemaand in huis haalt, dan heb je alvast een leuk cadeau voor de feestdagen. Je kunt op het filmpje zien dat Sinterklaas het Dordtse speelkleed al heeft ontdekt!


27-10-2020
Opgelet: het is de laatste week van onze gave oktoberactie!

Dit is de laatste week van oktober. Dat was je natuurlijk niet vergeten. Waar je misschien even niet aan denkt is dat het ook de laatste week is van onze oktoberactie.

Zo'n bedrukt T-shirt wil je ook

Deze maand bedrukken we T-shirts voor een mooi prijsje. Ze hangen bijvoorbeeld bedrukt en al in onze winkel in soorten, maten en alle kleuren van de regenboog. Trouwens, onbedrukte T-shirts hebben we ook hoor. En alles van een hele goede kwaliteit katoen. Dat moet ook wel, want als je een shirt gaat bedrukken dan wil je er wel een beetje knappies uitzien, natuurlijk.

De tekst gaat onder de foto verder.

 

T-shirts bedrukken we zelf

Dat bedrukken doen we helemaal zelf in onze winkel en tijdens de oktoberactie hebben we T-shirts in de aanbieding. Ze zijn tijdelijk afgeprijsd van 22,50 euro voor 17,50 euro.* Gewoon omdat we dat leuk vinden. Dus kom langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of bestel in onze webshop. Of je nou de skyline van Dordrecht op je shirt wil of een gave 078-schapenkop, het kan allemaal.

De tekst gaat onder de foto verder.

Of kies je eigen bedrukking

Liever een eigen bedrukking? Tuurlijk, dat maken we in een oogwenk voor je in orde. De apparatuur staat al met ronkende motor op je te wachten. Kies een leuke afbeelding, een gekke spreuk, een gaaf logo of de naam van jezelf of een dierbare. We maken het snel voor je in orde. Moeite met een ontwerp? We helpen je graag!

*Actieprijs is geldig voor een standaardbedrukking. Informeer naar de prijzen voor grote vlakbedrukkingen en grote bedrukkingen aan de voor- en achterzijde van je T-shirt.


Sweater

Sweaters in allerlei kleuren, maten en bedrukkingen!

€ 37,50

06-10-2020
OKTOBER-ACTIE: Bedrukt als een klein baasje

We zijn gek van bedrukken. Iedere dag kun je bij Hallo Dordrecht de apparaten in actie zien. Neem nou het bedrukken van T-shirts. Dat doen we deze maand voor een mooi prijsje.

Doe eens druk

Ze hangen bedrukt in onze winkel en liggen onbedrukt op de plank. T-shirts hebben we in alle soorten, maten en kleuren van de regenboog. En alles van een hele goede kwaliteit katoen. Dat moet ook wel, want als je een shirt gaat bedrukken dan moet het er wel een beetje knappies uitzien, natuurlijk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Voorkant, achterkant, mouwen. Je kunt alle plekken van een T-shirt gebruiken voor een goeie bedrukking.

Gewoon omdat we dat leuk vinden

De hele maand oktober hebben we T-shirts in de aanbieding. Ze zijn tijdelijk afgeprijsd van 22,50 euro voor 17,50 euro.* Gewoon omdat we dat leuk vinden. Dus kom langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of bestel in onze webshop. Of je nou de skyline van Dordrecht op je shirt wil, een gave 078-schapenkop, het logo van je bedrijf, de naam van je cluppie, het kan allemaal. En helemaal niks erop kan ook, hè.

De tekst gaat onder de foto verder.

Kies uit en bepaal welke hals, kleur of mouwlengte je T-shirt moet hebben. Laat het bedrukken of hou het effen.

Ontwerp het lekker zelf

Je eigen bedrukking maken we in een oogwenk voor je in orde. De apparatuur staat al met ronkende motor op je te wachten. Kies een leuke afbeelding, een gekke spreuk de naam van jezelf, een dierbare of de hond. We maken het snel voor je in orde. Moeite met een ontwerp? We helpen je graag!

*Actieprijs is geldig voor een standaardbedrukking. Informeer naar de prijzen voor grote vlakbedrukkingen en grote bedrukkingen aan de voor- en achterzijde van je T-shirt.

Sweater

Sweaters in allerlei kleuren, maten en bedrukkingen!

€ 37,50

Realisatie Acadia | Design Twin Creations