Actie van de Maand: Schaakspel met gratis boter-kaas-en-eierenspel

Korte dagen en lange avonden zijn een prima recept voor gezellig spelletjes doen. Bij Hallo Dordrecht krijg je de hele maand januari een spelletje bij een spel.

Schapen in januari

In de winkel en webshop van Hallo Dordrecht staan de leukste schapenspulletjes, want Dordtenaren heten immers niet voor niets Schapenkoppen. De hele maand januari krijg je een boter-kaas-en-eierenspel cadeau bij een prachtig schaakspel.

De tekst gaat onder de foto verder.

Een schaapspel, nee schaakspel

Het schaapspel, excuus schaakspel, heeft witte en zwarte schapen en de kudde staat op een zwaar schaakbord in de vorm van een weide. Zowel het bord als de schaakstukken zijn van polystone gemaakt. Polystone is een samengesteld product dat bestaat uit onder meer gemalen steen, graniet en marmer dat met kunsthars wordt gemengd. Best solide, dus.
De bordmaat is 32,5 x 32,5 cm en de veldmaat is 40 mm. De koningshoogte is 54mm. Het schaakspel is zo mooi, dat je het gewoon als decoratie kunt laten pronken. In totaal wegen het bord en de stukken ruim drie kilo.

De tekst gaat onder de foto verder.

Boter-kaas-en-eierenspel cadeau

De prijs van het schaakspel is 55 euro. Wie het spel deze maand januari koopt, krijgt er gratis een schapen boter-kaas-en-eierenspel bij ter waarde van 9,50 euro. Snel bestellen dus, want als er één schaap over de dam is…