OKTOBER-ACTIE: Bedrukt als een klein baasje

We zijn gek van bedrukken. Iedere dag kun je bij Hallo Dordrecht de apparaten in actie zien. Neem nou het bedrukken van T-shirts. Dat doen we deze maand voor een mooi prijsje.

Doe eens druk

Ze hangen bedrukt in onze winkel en liggen onbedrukt op de plank. T-shirts hebben we in alle soorten, maten en kleuren van de regenboog. En alles van een hele goede kwaliteit katoen. Dat moet ook wel, want als je een shirt gaat bedrukken dan moet het er wel een beetje knappies uitzien, natuurlijk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Voorkant, achterkant, mouwen. Je kunt alle plekken van een T-shirt gebruiken voor een goeie bedrukking.

Gewoon omdat we dat leuk vinden

De hele maand oktober hebben we T-shirts in de aanbieding. Ze zijn tijdelijk afgeprijsd van 22,50 euro voor 17,50 euro.* Gewoon omdat we dat leuk vinden. Dus kom langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of bestel in onze webshop. Of je nou de skyline van Dordrecht op je shirt wil, een gave 078-schapenkop, het logo van je bedrijf, de naam van je cluppie, het kan allemaal. En helemaal niks erop kan ook, hè.

De tekst gaat onder de foto verder.

Kies uit en bepaal welke hals, kleur of mouwlengte je T-shirt moet hebben. Laat het bedrukken of hou het effen.

Ontwerp het lekker zelf

Je eigen bedrukking maken we in een oogwenk voor je in orde. De apparatuur staat al met ronkende motor op je te wachten. Kies een leuke afbeelding, een gekke spreuk de naam van jezelf, een dierbare of de hond. We maken het snel voor je in orde. Moeite met een ontwerp? We helpen je graag!

*Actieprijs is geldig voor een standaardbedrukking. Informeer naar de prijzen voor grote vlakbedrukkingen en grote bedrukkingen aan de voor- en achterzijde van je T-shirt.

Sweater

Sweaters in allerlei kleuren, maten en bedrukkingen!

€ 37,50