Opgelet: het is de laatste week van onze gave oktoberactie!

Dit is de laatste week van oktober. Dat was je natuurlijk niet vergeten. Waar je misschien even niet aan denkt is dat het ook de laatste week is van onze oktoberactie.

Zo'n bedrukt T-shirt wil je ook

Deze maand bedrukken we T-shirts voor een mooi prijsje. Ze hangen bijvoorbeeld bedrukt en al in onze winkel in soorten, maten en alle kleuren van de regenboog. Trouwens, onbedrukte T-shirts hebben we ook hoor. En alles van een hele goede kwaliteit katoen. Dat moet ook wel, want als je een shirt gaat bedrukken dan wil je er wel een beetje knappies uitzien, natuurlijk.

De tekst gaat onder de foto verder.

 

T-shirts bedrukken we zelf

Dat bedrukken doen we helemaal zelf in onze winkel en tijdens de oktoberactie hebben we T-shirts in de aanbieding. Ze zijn tijdelijk afgeprijsd van 22,50 euro voor 17,50 euro.* Gewoon omdat we dat leuk vinden. Dus kom langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of bestel in onze webshop. Of je nou de skyline van Dordrecht op je shirt wil of een gave 078-schapenkop, het kan allemaal.

De tekst gaat onder de foto verder.

Of kies je eigen bedrukking

Liever een eigen bedrukking? Tuurlijk, dat maken we in een oogwenk voor je in orde. De apparatuur staat al met ronkende motor op je te wachten. Kies een leuke afbeelding, een gekke spreuk, een gaaf logo of de naam van jezelf of een dierbare. We maken het snel voor je in orde. Moeite met een ontwerp? We helpen je graag!

*Actieprijs is geldig voor een standaardbedrukking. Informeer naar de prijzen voor grote vlakbedrukkingen en grote bedrukkingen aan de voor- en achterzijde van je T-shirt.


Sweater

Sweaters in allerlei kleuren, maten en bedrukkingen!

€ 37,50