Hallo Dordrecht gaat op visite

Hallo Dordrecht ziet nog maar nauwelijks het levenslicht, of we staan al met een bitterbal in ons hand op een receptie. Dat heeft een reden, mensen. Het zit namelijk zo.

De zesde editie van het DKIB magazine ziet vandaag, donderdag 18 april, het levenslicht. Het is niet raar als je er nooit eerder van hebt gehoord, want het tijdschrift verschijnt maar eenmaal per jaar en je kunt je er niet op abonneren.

In een glossy

DKIB betekent Dordtse Kil In Business, nu wordt het misschien al wat meer duidelijk. Niet dat Hallo Dordrecht een business is op de Dordtse Kil, maar we zijn wel trots op onze eerste advertentie in het DKIB magazine. We vullen maar liefst een hele pagina in deze glossy.

Voor ondernemers, mensen die betrokken zijn bij de Dordtse Kil in Business en voor adverteerders is dus die receptie bedoeld. Jaren geleden is DKIB gestart als netwerkborrel en uitgegroeid tot een businessclub met dus die jaarlijkse glossy waar Hallo Dordrecht in pronkt. Want het zou namelijk heel leuk zijn als al Dordtse ondernemers Hallo Dordrecht weten te vinden en waarderen, net als alle andere Dordtenaren overal ter wereld.

Een nieuwe naam voor Dordtse Kil IV

Als je er verder niets te zoeken hebt, dan weet je misschien niet dat op de Dordtse Kil IV gewerkt wordt aan een nieuw bedrijventerrein. Dat moet over twee jaar klaar zijn. En tijdens de lancering van de zesde editie van het DKIB magazine wordt ook bekend gemaakt hoe dit bedrijventerrein gaat heten.

Benieuwd? Nou, wij ook! En daarom spoeden we ons na de receptie subiet terug naar de redactietafel om het nog even aan u door te geven. Beloofd!

De vorige editie van het DKIB magazine. @ Joyce Lipman Luchtfoto Dordtse Kil IV @ Twitter gemeente Dordrecht