Doe mee: zet een konijn voor je raam

Weet je nog hoe leuk vorig jaar de Berenjacht was toen kinderen met een afstreepkaart een ommetje gingen maken? Bezorg ze weer dat plezier maar dan nu met de Konijnenjacht.

Kinderommetje: op Konijnenjacht

De Konijnenjacht – en in deze paastijd vinden we een paashazenjacht ook oké hoor – is even simpel als de Berenjacht van vorig jaar. Doe ook mee en bezorg de kinderen in je buurt een leuk ommetje. Zo werkt het.

Omdat er vanwege de lockdown dingen beperkt mogelijk zijn, kunnen we wel proberen om het gezellig te maken, ook voor kinderen. En daarom vragen we iedereen die dit leest om mee te doen, want hoe meer konijnen en/of paashazen kinderen kunnen zien, hoe leuker het is.

De tekst gaat onder de foto verder.

Zet een konijn of haas voor je raam

Het is heel eenvoudig. Zet een konijn of haas voor je raam zodat kinderen die voorbij komen er eentje kunnen afstrepen op hun afstreepkaart. Die afstreepkaart is vanaf vrijdagmorgen gratis te downloaden in onze webshop. Zo kunnen kinderen komend paasweekend leuk op konijnen- en paashazenjacht.

Heb je dus een speelgoedkonijn of een knuffelkonijn of haas van hout, metaal of plastic? Zet hem dan duidelijk zichtbaar voor je raam. Heb je geen konijn bij de hand, dan kun je ook een foto of een tekening van een konijn of (paas)haas op je raam plakken, of op de voordeur. Of print een van de konijnenfoto's uit die tussen dit artikel staan.

De tekst gaat onder de foto verder.

Pijl omhoog voor flats

Woon je in een flat of bovenwoning en is je woonkamerraam voor kinderen nog wel te zien vanaf de straat? Plak dan een papier met de afbeelding van een konijn op de toegangsdeur beneden en zet er een pijl op die naar je raam boven wijst.

Doe het vandaag nog en laat het konijn voor je raam staan in ieder geval tot tweede paasdag voorbij is. Dank je wel alvast en leuk dat we dit in deze tijd samen doen!

* Kijk vanaf vrijdag in de webshop van Hallo Dordrecht en download de konijnenjacht afstreepkaart die ook nog eens een leuke kleurplaat is!