02-04-2021
Zo leuk is deze nieuwe Dordtse zaak BBQing

Wist je dat er een grote BBQ Speciaalzaak is in Dordrecht? En ze verkopen er niet alleen barbecues, maar ook enorm veel accessoires en de lekkerste sauzen, kruiden en rubs. Dus ook interessant voor wie (nog) geen barbecue heeft.

De grootste BBQ Speciaalzaak van ZHZ

Onlangs is aan de Voltastraat in Dordrecht de grootste BBQ Speciaalzaak van Zuid-Holland Zuid van start gegaan. Werner Kelder is Certified Culinair Grill Master en weet dus alles over barbecues en de toepassingen ervan.

De tekst gaat onder de foto verder.

BBQing Werner Kelder

De showroom beslaat maar liefst 390 vierkante meter en heeft een aparte workshopruimte. Barbecuen is in de eerste plaats een beleving die je associeert met gezelligheid en lekker eten, weet eigenaar Werner Kelder. 'Er is voor iedereen een geschikte oplossing, zelfs al woon je op een flat', zegt Werner. 'Je kunt namelijk op veel verschillende manieren barbecueën en buiten koken. De keuze van de warmtebron is belangrijk. Er zijn bijvoorbeeld gas- en elektrisch gestookte barbecues, barbecues die werken op houtskool of gemaakt zijn van keramiek, tafelbarbecues, smokers, pellet barbecues en meer.'

De tekst gaat onder de foto verder.

Ook leuk zonder barbecue

Al die verschillende toepassingen zijn te zien in de grote showroom van BBQing. Er zijn barbecues in verschillende prijsranges en Werner kan iedereen een advies op maat geven. Ook leuk is dat BBQing heel veel accessoires verkoopt. Van tangen, messen en kookgerei tot een collectie prachtige leren schorten (ook in superleuke kindermaten) en kookboeken. Het is te veel om op te noemen en handig voor wie geen barbecue heeft, want er is voor in iedere keuken wel iets dat je goed gebruiken kunt.

De tekst gaat onder de foto verder.

Catering, workshops en meer

Als Certified Culinair Grill Master verzorgt Werner ook barbecue caterings, van 2 tot 2000 personen. Behalve vlees en vis komen er ook verrassende vegetarische opties van de barbecue. En verder kun je bij BBQing enorm veel smaakmakers vinden die je trouwens ook prima in je gewone keuken binnen kunt gebruiken. Er is een grote keuze aan specerijen, rubs, marinades en sauzen. Ook zijn er verschillende artikelen in leuke cadeauverpakkingen.
BBQing geeft aan de Voltastraat ook workshops. Je leert over van alles wat met barbecueën te maken heeft zoals direct en indirect grillen, caveman style grillen, eten bereiden op een zoutsteen en rookplank en zijn er smakelijke ideeën voor vegetarisch barbecueën. Zo'n workshop is een superleuk en leerzaam groepsuitje.

Klik hier voor meer informatie.


Realisatie Acadia | Design Twin Creations