14-04-2021
Dit is De Valk en hier wil je vast wel wonen

Dit bijzondere gebouw heet De Valk en het staat in het Leerpark in Dordrecht. In het sculpturale gebouw komen twaalf woningen en de ene is nog groter dan de andere. Kopen?

Nieuw Land van Valk

Nieuwbouwplan De Valk is voorlopig het sluitstuk in de ontwikkeling van Nieuw Land van Valk. De nieuwe buurt naast Het Land van Valk heeft een heel eigen dynamiek met overdag de drukte van woon-, werk- en leergebied en in het weekend de rust want je woont aan het park, tussen de bomen en de vogels zijn nooit ver weg.

De tekst gaat onder de foto verder.

Impressie van De Valk. @ De Nieuwe Valk Dordrecht

De Valk is spectaculair

De Valk heeft betonnen kolommen aan de gevels, houten lamellen, en planten die tussen de terrassen omhoog klimmen via de pergola. Het gebouw krijgt een chique, warme uitstraling en ziet er ook binnen spectaculair uit. Er zijn twaalf ruime woningen die verschillen in grootte van 151 tot ruim 200 vierkante meter. Iedere huis heeft drie woonlagen die je naar eigen smaak kunt laten indelen. Ze zijn maar liefst elf meter diep. Met de ligging op het zuiden en de grote glaspartijen komt er enorm veel licht naar binnen. De prijzen zijn vanaf 485.000 euro vrij op naam.

De tekst gaat onder de foto verder.

Impressie van De Valk. @ De Nieuwe Valk Dordrecht

Direct aan het park

Brink architectuur & stedenbouw heeft het gebouw ontworpen. Zij hebben de verbinding tussen binnen en buiten centraal gesteld. Elke verdieping in huis heeft uitzicht op het groene stadspark dat direct aan je woning grenst. Op de begane grond ligt een veranda over de volledige breedte van het huis en je staat dus zo in het park. Ook op de eerste verdieping is buitenruimte. Direct aan de woonkamer is een riant terras en kun je genieten van het park voor je deur dat je niet eens zelf hoeft te onderhouden.

Hier vind je meer informatie.


Realisatie Acadia | Design Twin Creations