Moeder geeft Moederdagontbijt aan haar dochter

We weten zeker dat één moeder een leuke start van Moederdag heeft. De winactie op Facebook, georganiseerd door drie Dordtse ondernemers, is een groot succes.

Heerlijk tosti & smoothiebar, Erica Bloemideeën en Hallo Dordrecht

Drie lokale ondernemers sloegen de handen ineen en organiseerden een Moederdag Facebook winactie. De prijs bestond uit een ontbijt van Heerlijk tosti & smoothiebar, Moederdagbloemen in een vaas van Erica Bloemideeën en een afneembare placemat met een persoonlijke foto door Hallo Dordrecht.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Van moeder naar dochter

Anita van de Bor won de prijs, maar gaf het cadeau groothartig door aan haar dochter Violet Tazelaar. 'Mijn eigen moeder is onlangs overleden, dus voor haar kan ik niet meer meedoen', zegt Anita. 'Ik zou de prijs wel gunnen aan mijn dochter Violet die zelf een hele lieve moeder is.'

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Er komt nog meer!

Zondagmorgen, op Moederdag, worden veel moeders in Dordrecht en de rest van de Drechtsteden verwend met een ontbijt, bloemen en persoonlijk cadeau. In de webshop van Hallo Dordrecht kan je kiezen uit verschillende opties. Het bezorgen van het ontbijt gebeurt overigens helemaal gratis. Wie de Moederdagactie heeft gemist moet na vandaag, 7 mei, een jaartje wachten om moeder zo'n leuke verrassing te laten bezorgen. Wel hebben we ander goed nieuws: er komt ook een leuke winactie aan voor Vaderdag.