Wegens succes verlaat

Je zou verwachten dat als je iets over jezelf gaat melden, je alle andere berichten naar achteren schuift en denkt: eigen nieuws eerst. Dat loopt bij Hallo Dordrecht iets anders.

Hè, hè...

Dit bericht komt later dan we wilden, maar het is zó druk geweest dat we er nu pas aan toe komen. De Hallo Dordrecht-winkel ging dit weekend open en dat hebben we geweten.

Blauw, roze, rood en goud zijn de kleuren uit het Hallo Dordrecht-logo en die zie je dus overal op terug. @ Roger Malschaert

Over de rode loper

De Grote Kerk op kaarsen, notitieboekjes en canvas. De skyline van Dordrecht op mokken, T-shirts en sleutelhangers, de Damiatebrug op koelkastmagneten en tegeltjes. We hebben er de afgelopen week bijna dagelijks middernacht mee gehaald. De Hallo Dordrecht-winkel is bevoorraad en ieder artikel is door onze handen gegaan. Was het niet om het te ontwerpen, produceren en administreren, dan was het wel om het te etaleren en van een prijsje te voorzien. Maar vrijdagmiddag waren we klaar en konden de bezoekers binnenkomen over de rode loper.

Mervyn zet voor de allereerste keer het stoepbord buiten. Een gedenkwaardig moment. @ Roger Malschaert

Het bleef lang onrustig

Vanaf dat moment is het niet meer rustig geweest op de Blekersdijk 38-A. En dat was precies wat we wilden! We zijn bedolven onder complimenten en onze ideeën brachten verschillende klanten weer op andere ideeën. Er zijn vervolgafspraken gemaakt en we hebben leuke artikelen verkocht aan klanten die zich al bij de toonbank al verheugden op het gezicht van de ontvanger als die het Hallo Dordrecht-cadeau zouden uitpakken.

Een aantal mensen vonden onze achterkant mooier dan de voorkant en wij gaan er nog steeds vanuit dat dit op de prachtige bedrukking van onze kleding sloeg. @ Roger Malschaert

Waar blijf je nou

Dus ja, dit artikel is wegens succes verlaat. Het was zo druk dat we zaterdag om 17.00 uur, verlegen door alle belangstelling, toch maar de winkeldeur op slot deden.
Nog niet geweest bij Hallo Dordrecht? Morgen, zondag 3 november, is er weer een kans want dan zijn we open van 12.00 tot 17.00 uur.

Begin op de Blekersdijk

Voor de zekerheid nog even onze openingstijden op een rij: maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00, zaterdag van 10.00-17.00 uur en iedere eerste en laatste zondag van de maand van 12.00-17.00 uur.