10-11-2020
Dordtse binnenstad: It’s beginning to look a lot like Christmas

De buitentemperatuur is ongekend hoog, maar gelukkig blijven sommige tradities bestaan. De Dordtse binnenstad is bijna klaar met het aanbrengen van de feestverlichting.

Feestverlichting in Dordrecht

Sinterklaas komt definitief niet. Althans, hij is niet te zien voor een groot publiek. Niet in het sinterklaashuis, niet op zijn pakjesboot en zelfs niet zwaaiend vanaf de toren van de Grote Kerk. Gelukkig kan iedereen wel in de stemming komen met de feestverlichting in de stad.

In de binnenstad van Dordrecht wordt de feestverlichting aangebracht. @ Hallo Dordrecht

Overal in de stad

Gisteren, maandag, werd de feestverlichting overal in de binnenstad aangebracht en als op het einde van de dag de duisternis invalt, zijn medewerkers van de gemeente in een hoogwerker nog steeds bezig om in het Achterom kerstversiering aan te brengen. Maar als het dan helemaal donker is en de lichtjes aangaan in de stad, weet je zeker dat de feestdagen in aantocht zijn. It’s beginning to look a lot like Christmas in de Dordtse binnenstad.


Heb je onze gratis geschenkengids al gezien?
Hallo Dordrecht heeft de mooiste kerstpakketten, cadeaus en relatiegeschenken. Kom kijken in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of download gratis de geschenkengids.
Realisatie Acadia | Design Twin Creations