Klein stukje in Dordrecht een groot stukje leuker

Je gaat niet naar het lokaal met nummer 14 of nummer 3, maar naar het lokaal met de pandabeer. Dat is voor veel kinderen op de Dordtse school De Atlas niet alleen duidelijker, het is voor iedereen ook nog eens een stuk leuker.

Leuks op school De Atlas

School De Atlas aan de Chico Mendesring in de Dordtse wijk Stadspolders ziet er een stuk gezelliger uit. Zowel binnen als buiten zijn leuke tekeningen van dieren aangebracht. De dieren dienen voor de kinderen onder meer als wegwijzer door het gebouw.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Lieve dieren door Twin Creations

Het Dordtse reclamebureau Twin Creations kreeg deze leuke opdracht van de school en ontwierp de grote vriendelijke dierenafbeeldingen die op dibond werden gezet. Dibond leent zich heel goed om afbeeldingen op te zetten en het plaatmateriaal is ook geschikt voor zowel binnen als buiten.

School De Atlas is een basisschool voor speciaal onderwijs en biedt kinderen met psychische problemen behalve goed onderwijs ook speciale zorg en aandacht waar ze dat nodig hebben. De school wil leerlingen een gevoel van rust en veiligheid geven, zodat ze zich op hun gemak voelen en tot leren komen. Twin Creations hoopt aan dit doel ook te hebben bijgedragen. En kom je toevallig langs De Atlas, vergeet dan niet even te zwaaien naar die panda.