O, jongens, jongens, 't is zo'n baas

Ken je onze DIY-sinterklaastasjes? Het werkt heel eenvoudig en snel en alle sinterklazen hebben er ook nog eens maximaal succes mee.

Voor al die drukke sinterklazen

Hallo Dordrecht heeft een keur aan verpakkingsmateriaal voor alle mogelijke geschenken. Er zijn geschenkverpakkingen van karton, hout, riet en noem maar op. Ook zijn er sinterklaas geschenktasjes en dat is natuurlijk wel heel gemakkelijk voor al die drukke sinterklazen. Het principe is eenvoudig. Je kunt met een leeg tasje de winkel uitlopen, dan ben je natuurlijk voor een prikkie klaar. Maar als je nu toch bij Hallo Dordrecht bent, dan zie je vast en zeker iets leuks om er in te doen.

De tekst gaat onder de foto verder.

Alles gekregen

Bijvoorbeeld een chocoladeletter van O Lala Chocolade, dus de beste kwaliteit. Of een fles lekkere wijn of Dordtse bubbels, een assortiment andere lekkernijen, een leuk spel of een boek. We kunnen er kort over zijn, het is een kwestie van: O, kom er eens kijken.

De tekst gaat onder de foto verder.

Ik zal eens even vragen

Winkel dus fijn even rond op onze website of beter nog, kom even langs en bekijk al dat leuks en lekkers met eigen ogen. De winkel van Hallo Dordrecht is op de Blekersdijk 38-A. En dat is dan weer een kwestie van: Hoor, wie klopt daar kinderen.