04-12-2020
De panda van De Atlas én Mervyn op RTV Dordt

Basisschool De Atlas haalde gisteren de Dordtse tv. Trots vertelt schooldirecteur Mark van der Sluijs over de nieuwe look van het gebouw. En hé, daar is ook Mervyn op tv!

Nieuwe school nieuwe look

Aan de Dordtse Chico Mendesring in de wijk Stadspolders is sinds deze zomer basisschool De Atlas gevestigd. De school voor speciaal onderwijs koos voor een nieuwe look voor het gebouw en liet reclamebureau Twin Creations het pand zowel binnen als buiten een stuk leuker en gezelliger maken. Daarover schreven we eerder.

De tekst gaat onder de foto verder.

Welpen in het welpenlokaal

Twin Creations ontwierp heel veel lieve, lachende dieren en plaatste die op borden. Kinderen gaan dus niet naar een klas met een nummer, maar naar een klas met een dier. Welpen naar het welpenlokaal, bijvoorbeeld.
Directeur Mark van der Sluijs van De Atlas is blij met de fijne sfeer die is ontstaan op de school. De grootste afbeelding van een dier kun je aan de buitenkant van de school zien, daar siert een panda de gevel.

Behalve de vrolijke dieren heeft Twin Creations ook een nieuw logo ontworpen, dat past bij Yulius, de instelling voor geestelijke gezondheidszorg waar de school onder valt. Bij Yulius voert de kleur paars de boventoon en dat is in het logo ook terug te zien. Filmpje!


Realisatie Acadia | Design Twin Creations