Een #dordtshekkie voor de Stadsbranderij omdat je niet zonder koffie hoeft

Wil je hier neerploffen? Het ziet er inderdaad heel aanlokkelijk uit, maar dat kan helaas niet. Toch is de Stadsbranderij in Dordrecht wel geopend.

Niet zitten, wel koffie

Vanwege de coronamaatregelen mag je ook in de Stadsbranderij in de Vriesestraat helaas geen koffie of thee drinken aan een van de gezellige tafeltjes. En we zwijgen nog maar even over het gebak of koek die ze erbij serveren. Dat moet allemaal even wachten. Maar die koffie niet.

De tekst gaat onder de foto verder.

De Stadsbranderij in de Vriesestraat 75 is geopend met aangepaste maatregelen. @ Facebook De Stadsbranderij

Vooraan in de winkel

Helemaal vooraan, direct als je de zaak binnenstapt, is een winkelgedeelte waar je die lekkere koffie en thee kunt kopen om thuis te gebruiken. De koffie hebben ze als bonen, maar ook gemalen en ze zijn versgebrand want dat doen ze zelf. Echte Dordtse koffie, dus.

De tekst gaat onder de foto verder.

Woensdagen tot en met zaterdagen

De Stadsbranderij is vanaf vandaag, woensdag 25 maart, weer open met aangepaste maatregelen. Zo mag je niet met meer dan twee personen in de winkel zijn en moet je anderhalve meter afstand houden tot elkaar. Boodschappies gedaan? Dan voor nu niet te lang in de winkel blijven hangen, want er willen ook andere mensen naar binnen en zo houden ze de besmettingskans minimaal.

De Stadsbranderij is in de Vriesestraat 75 en geopend van woensdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Er komt heel wat tevoorschijn over Dordrecht als je door social media scrolt. We laten de leukste fotoberichten zien. En wie iets interessants over Dordrecht op Twitter, Facebook of Instagram plaatst met de hashtag #dordtshekkie ziet zijn berichtje misschien wel terug bij Hallo Dordrecht.