Een #dordtshekkie voor Luca Osteria & Bar voor hun social distancing

Op Instagram postte Luca Osteria & Bar hun oplossing voor de anderhalve meter afstand houden in de horeca. 

Het is een dingetje

Luca Osteria & Bar op de Voorstraat 256-B laat zien hoe ze eigenlijk snel weer aan de slag zouden kunnen. Die anderhalve meter afstand is namelijk wel een dingetje in de horeca. Hoe los je dat op? Nou, zo zou: serveren met een pizzaschep, of bakschieter zoals de schep met de lange stok officieel heet.

Nog even via de website

Nu is dat een prima oplossing als je een restaurant bent dat pizza's bakt. En daar heeft Luca een voordeel, want dat doen ze namelijk. Een pizza uitserveren is voor hun dus een makkie. En het filmpje laat zien dat een glaasje drinken erbij ook goed lukt. Even hadden we het idee dat we keken naar nieuwe goocheltruc à la Hans Klok, maar dat valt alles mee. Maar ja, de horeca mag niet open en dus bestellen we tot die tijd nog maar even via hun website.

Klik hier voor de menukaart van Luca Osteria & Bar en haal je pizza op of laat hem thuisbezorgen.

Er komt heel wat tevoorschijn over Dordrecht als je door social media scrolt. We laten de leukste fotoberichten zien. En wie iets interessants over Dordrecht op Twitter, Facebook of Instagram plaatst met de hashtag #dordtshekkie (of een mention aan ons) ziet zijn berichtje misschien wel terug bij Hallo Dordrecht.

 

Klik op de foto hieronder om het filmpje te starten