23-12-2019
Last minute kerst leuks bij Hallo Dordrecht

Normaal gesproken heeft Hallo Dordrecht een winkel vol artikelen over Dordrecht en leuke Holland souvenirs. Maar er zijn ook superleuke kerstcadeautjes!

Help! Cadeau alert!

Weet je het nog steeds niet of ben je iemand vergeten? Hallo Dordrecht is je redder in nood op de valreep van Kerstmis.

Is dat even leuk

We hebben originele cadeautjes die weer eens iets heel anders zijn onder de kerstboom. Groot plezier voor een klein prijsje. Dus kom even langs op de Blekersdijk 38-A. We zijn maandag 23 december open van 9.00 tot 17.00 uur en dinsdag 24 december van 9.00 tot 15.00 uur. Tot straks!


24-05-2019
Dit is ons Koopie van de Week met een recept op de koop(ie) toe

Je denkt misschien dat fudge uit Engeland komt, maar we hebben in Dordrecht ook heuse fudgemakerij en wel die van Zuster Evie. Maak snel kennis met deze zoete zaligheid. En extra leuk: deze week is het in de aanbieding bij Hallo Dordrecht.

Koffie, Chocolade, Karamel Zeezout of Honing

Maak snel kennis met de zoete zalige smaak van huisgemaakte Dordtse fudge. We hebben ze in verschillende smaken van het merk Zuster Evie. De basis is natuurlijk die heerlijke karamelsmaak.

Koken met karamel

Kun je koken met fudge? Ja, nou en of! Naast deze rubriek Koopie van de Week, hebben we hier bij Hallo Dordrecht nóg een aantal leuke rubrieken en een ervan is Prakkie. En onderdeel daar weer van is Weekendkokkie. Je krijgt van ons dus behalve een recept voor een lekker doordeweeks prakkie ook recepten om lekkere hapjes te maken voor het weekend. Denk lekker. Denk taart. Denk borrelhapjes. Denk koek. Denk stroopwafel-appeltaart met cruesli en fudge van Zuster Evie. Het recept van de stroopwafel-appeltaart vind je hier.

Nou nou

Dat is allemaal niet mis, hè? En die overheerlijke fudge kun je hier bestellen. Wees er snel bij, want dit Koopie van de Week is geldig tot en met donderdag 30 mei 2019.


10-05-2019
Opgelet: hier is het Koopie van de Week

Leuker kunnen we het deze week niet maken. In onze onvolprezen webshop hebben we op dit moment een prachtig koopje, oftewel op z'n Dordts: koopie.

Dordtse dekbedovertrekken

Heerlijker kun je niet slapen dan onder een dekbed met deze leuke dekbedovertrekken. Naast het vrolijke Hallo Dordrecht logo staat er op het dekbedovertrek ook een tekstje in Dordts dialect.

 

Tukkie doen en Leg ie lekker

In het logo van Hallo Dordrecht herken je de Grote Kerk en de Groothoofdspoort. En met de teksten Tukkie doen en Leg ie lekker is je hoes helemaal Dordts.

Is dat boffen

De Dordtse dekbedovertrekken zijn gigantisch in de aanbieding. Je hebt er al eentje inclusief twee slopen vanaf 36,50 euro. Kijk snel in de shop!


03-05-2019
Hallo Koopie van de Week

Deze week hebben we een aanbieding die te gek voor woorden is. Het is niet zomaar een Koopie van de Week maar het is een Super Koopie van de Week.

De politie in actie

Het boek Twittercop in Dordrecht #durftedelen is niet alleen op het eiland veel gelezen. De werkzaamheden van Dirk-Jan Grootenboer staan symbool voor het werk van hoofdagent bij de politie en daarom vond dit boek ook zijn weg in het politiekorps en had het vele lezers in binnen- en buitenland.

Dit is waar het boek over gaat

Dirk-Jan Grootenboer is Hoofdagent Basisteam Dordrecht. Omdat hij veel van zijn werkzaamheden deelt via de sociale media, kreeg hij al snel de bijnaam ‘twittercop’. Van zijn belevenissen maakt hij blogs en zijn motto: durf te delen zorgde er mede voor dat hij inmiddels duizenden volgers heeft op Twitter, Facebook en Instagram.

Teksten en veel foto's

Auteur Caty Groen volgde de hoofdagent ook, maar dan in het echt. Ze noteerde wat ze meemaakte tijdens de diensten die ze met Dirk-Jan meeliep en interviewde mensen uit zijn directe omgeving. Het boek bevat naast teksten van de auteur en de agent ook veel afbeeldingen.

Hier moet je zijn

Twittercop in Dordrecht #durftedelen telt 152 pagina's en is nu wel heel bijzonder geprijsd. Normaal kost dit boek 14,95 euro, maar kost nu slechts 2,99 euro. Wij zeggen: Scoren dat Koopie van de Week! Klik hier om direct naar onze webshop te gaan.


Twittercop in Dordrecht

Dordrecht bezien vanuit de politieauto. Met veel foto's.

€ 2,99

Naar de shop
De leukste dingen uit Dordrecht koop je hier
Realisatie Acadia | Design Twin Creations