Laatste Actieweek: bouw zelf eens de Grote Kerk

Iedere maand hebben we iets anders in de aanbieding. Deze week is de laatste kans om te profiteren van de Actie van de Maand april.

De Grote Kerk is de trots van Dordrecht

We hebben een mooie uitdaging voor je: bouw de Grote Kerk van Dordecht. Je kan het, en wel met deze leuke bouwplaat.

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Lange Geldersekade is de grootste kerk van de stad en de trots van Dordrecht. De kerk heeft een niet-afgebouwde (scheefstaande) toren van 65 meter hoog. In het toeristenseizoen kan het gebouw altijd rekenen op veel bezoekers.

De tekst gaat onder de foto verder.

De Grote Kerk zo plat als een dubbeltje

Je kunt bij Hallo Dordrecht de Grote Kerk als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat is exclusief voor Hallo Dordrecht ontworpen en is dus alleen bij ons verkrijgbaar. Je krijgt de kerk zo plat als een dubbeltje geleverd. In het pakketje zitten vier vellen dun karton op A3 formaat, en natuurlijk krijg je er een beschrijving bij. Ben je uitgebouwd, dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog. De bouwplaat heeft de schaal 1:400.

De tekst gaat onder de foto verder.

Bestel de Grote Kerk nog snel

Normaal gesproken kost het pakketje 18,50 euro. Deze week is de laatste week dat de bouwplaat Actie van de Maand is en betaal je maar 15 euro. Ga er dus snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop.
De winkel van Hallo Dordrecht is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Liever bestellen in de webshop? Dat kan ook. Klik dan op de afbeelding hieronder.


GRATIS bezorgd op Moederdag: ontbijt + bloemen + persoonlijk cadeau

Zorg dit jaar voor een onvergetelijke Moederdag. En het is heel gemakkelijk, want wij zorgen voor een heerlijke en leuke start.

Moederdag om nooit te vergeten

Moederdag 2021 wordt er eentje om nooit te vergeten en wij helpen je daarvoor te zorgen. In samenwerking met Erica Bloemideeën en Heerlijk tosti & smoothiebar kan de dag niet leuker beginnen.

Moederdagontbijt, bloemen en persoonlijk cadeau

Dit jaar valt Moederdag op zondag 9 mei. Op die zondag bezorgen we, helemaal gratis, een heerlijk ontbijt, een prachtig boeket bloemen in een vaas en een persoonlijk cadeau naar keuze.
Het ontbijt bestaat uit een croissant, knapperig broodje, plakken kaas en ham, boter, jam, sapje en chocolate chip cookie. Ook ontvangt moeder een leuk boeket bloemen in een vaas en een gepersonaliseerd cadeau.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Drie lokale ondernemers slaan de handen ineen: Erica Bloemideeën, Heerlijk tosti & smoothiebar en Hallo Dordrecht zorgen voor een onvergetelijke Moederdag. Je kunt je bestelling bij alle drie bedrijven plaatsen!

Hallo Dordrecht maakt het voor je

Voor het persoonlijke cadeau kun je kiezen uit allerlei leuke artikelen zoals een placemat, snij-/serveerplank of dienblad bedrukt naar wens. Mail je foto en/of tekst naar ons en wij zorgen voor een keurige bedrukking op je Moederdagcadeau.
Als voorbeeld hebben hebben wij een foto van Dordrecht op de spullen gezet, maar het kan natuurlijk ook je eigen (familie)foto zijn. Of een kindertekening. Of een andere tekst. Of toch een foto van Dordrecht? Laat het ons weten en wij maken het voor je!

GRATIS bezorgd!

Het ontbijt plus de bloemen plus het persoonlijke cadeau wordt GRATIS bezorgd op zondag 9 mei tussen 9.00 en 11.00 uur. Belangrijk om te weten: plaats je bestelling uiterlijk vóór 7 mei 19.00 uur. Bel ons gerust als je nog vragen of wensen hebt: 078-3021085.


Uniek Moederdagontbijt door HEERLIJK en Hallo Dordrecht

Een lekker ontbijt van HEERLIJK Tosti & Smoothiebar en dat gratis thuis bezorgd, inclusief een persoonlijk en blijvend cadeau. Moederdag 2021 kan niet meer stuk!

Een ontbijtje en een cadeautje

Je kunt moeder geen groter plezier doen dan haar een lekker ontbijt te serveren en ook nog eens een persoonlijk cadeautje te geven. En laten wij daar nou voor kunnen zorgen. In samenwerking met HEERLIJK Tosti & Smoothiebar op de Voorstraat in Dordrecht hebben we een originele combinatie bedacht van lekker en leuk.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Een voorbeeld van het Moederdagontbijt op een gepersonaliseerd dienblad. Als voorbeeld hebben wij een foto van Dordrecht erop gezet, maar het kan natuurlijk ook je eigen (familie)foto zijn. Of een kindertekening. Of een andere tekst. Of toch een foto van Dordrecht? Laat het ons weten en wij maken het voor je! @ Twin Creations

Lekker van HEERLIJK

We leveren gratis thuis een ontbijt van HEERLIJK dat bestaat uit een croissant, knapperig broodje, plakken kaas en ham, boter, jam, sapje, choclate chip cookie en daarbij ook nog een persoonlijk cadeau. Je kunt namelijk kiezen uit een placemat, snij-/serveerplank of dienblad bedrukt naar wens. Mail je foto en/of tekst naar ons en wij info@hallodordrecht.nl en wij zorgen voor een keurige bedrukking op je Moederdagcadeau.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Een Dordts ontbijt van HEERLIJK met een afneembare placemat of serveerplank. We zetten er met liefde moeders favoriete foto op, of een van haar uitspraken. Of welke andere foto of tekst je maar wilt. @ Twin Creations

Gratis bezorgen!

Het ontbijt plus het persoonlijke cadeau wordt GRATIS bezorgd op zondag 9 mei tussen 09.00 en 11.00 uur. Wil je het op zondagmorgen 9 mei liever zelf komen ophalen? Dat kan ook. Wij zorgen dat het klaarstaat bij Heerlijk Tosti & Smoothiebar, Voorstraat 246 in Dordrecht.

Belangrijk om te weten: plaats je bestelling uiterlijk vóór 7 mei 19.00 uur.

Bel ons gerust als je nog vragen of wensen hebt: 078-3021085


Cadeautje met Pasen? Jazeker, en zo leuk zijn ze!

Pasen is in alle opzichten het feest van een nieuw begin. Daar mag je best wel eens even bij stilstaan en, leuker nog, tastbaar maken met een cadeautje.

Hallo Dordrecht en Pasen

Behalve de christelijke betekenis, hangt Pasen ook sterk samen met een nieuw begin, lente, lammetjes, zonkracht en plannen maken. Om maar wat te noemen. Precies waar we bij Hallo Dordrecht op dit moment druk mee bezig zijn.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Hallo nieuwe items

Onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht is opnieuw ingericht en aangevuld met items die niet speciaal op de stad Dordrecht zijn gericht, maar wel heel leuk zijn om te hebben en/of lekker zijn om op te eten. Zo hebben we chocolade paaseieren en snoeperige kievitseieren te kust en te keur. Met of zonder paashaas en met of zonder eierlikeur, paasmok of andere drinkbeker. Het is teveel om op te noemen en daarom is een groot deel van het paasassortiment geëtaleerd in onze webshop.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Aardigheidje van de zaak

Heeft u een bedrijf? Geef uw medewerkers en/of relaties dan eens leuk paasgeschenkje als blijk van waardering en markeer een nieuw begin! Neem gerust contact met ons op want we denken graag met u mee over een leuk geschenkje, eventueel met bedrukking van uw bedrijfslogo of grafisch ontwerp. Dat doen we allemaal zelf, dus de lijntjes zijn fijn kort.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Halen en brengen

Je kunt je bestelling laten bezorgen op ieder gewenst adres en afhalen in onze winkel is ook mogelijk. Dat bespaart natuurlijk bezorgkosten. Plaats je bestelling of zet even op de mail wat je wilt hebben en hoe je het wilt hebben en we nemen direct contact op. Bellen naar 078-3021085 kan uiteraard ook!


Doe jezelf of een ander een boek cadeau op Wereld Boeken Dag

Wereld Boeken Dag is bij uitstek een gelegenheid om een mooi boek te kopen. Om jezelf te verwennen of een ander mee te verrassen. Succes verzekerd!

Lekker lezen over Dordrecht tijdens Wereld Boeken Dag

Geen gratis boekenweekgeschenk. Dus ook niet een dag gratis reizen met de trein. Geen boekenbal. Ook geen signeersessies en optredens van auteurs. Vanwege de coronapandemie heeft de CPNB besloten de Boekenweek dit jaar te verplaatsen naar de zomer. Zelfs een fysiek bezoek aan de boekhandel zit er vooralsnog niet in. Wat wel doorgaat in maart: een week vol boeken, diverse literaire activiteiten die zich voornamelijk online afspelen. En dan is het donderdag 4 maart 2021 ook nog eens Wereld Boeken Dag.

UNESCO

Wereld Boeken Dag (ook wel bekend als de Internationale Dag van het Boek en de Auteursrechten) is een door de UNESCO in het leven geroepen evenement dat jaarlijks op 23 april plaatsvindt en in meer dan honderd landen gevierd wordt. De keus voor deze datum heeft trouwens een ludieke oorsprong. Op deze dag, maar dan in 1616, overleden namelijk drie wereldberoemde auteurs: William Shakespeare, Miguel de Cervantes en Inca Garcilosa de la Vega.

Boeken overal voor iedereen

Voornaamste doel van Wereld Boeken Dag is om meer mensen aan het lezen te krijgen door het promoten van boeken, uitgeven en auteursrechten. Onder meer door het inzamelen van boeken, die met name verspreid worden op scholen en ziekenhuizen. UNESCO stelt: “Wij moeten er voor zorgen dat boeken overal en voor iedereen beschikbaar zijn.”

Scholen zamelen boeken in

De Stichting Read to Grow organiseert sinds 2002 de Nederlandse editie van het evenement. Zij wil de aandacht vestigen op de schaarste en het belang van goede boeken en leesmateriaal in ontwikkelingslanden. Tientallen Nederlandse middelbare en internationale scholen doen elk jaar mee aan een actie om goede Engels- en Franstalige boeken te verzamelen voor projecten in ontwikkelingslanden. De school die de meeste boeken heeft weten in te zamelen, wint de prestigieuze World Book Day Award!

Vouchers voor schoolkinderen

Engeland en Ierland doen het iets anders. In die landen wordt Wereld Boeken Dag sinds 1998 altijd op de eerste donderdag in maart gevierd. Voornamelijk om praktische redenen: 23 april wil nog wel eens samenvallen met Pasen en dus ook met de bijbehorende schoolvakanties. In Groot-Brittannië en Ierland is het vooral een liefdadigheidsevenement, dat zich met name richt op de jeugd. Miljoenen schoolkinderen ontvangen een voucher, die bij de aankoop van boeken verzilverd kan worden. Daarnaast vinden er in scholen en bibliotheken allerlei activiteiten plaats.

Leuk en leerzaam

Lezen is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Weinig dingen in het leven zijn zo aangenaam als goed voorgelezen worden. Kinderen die veel voorgelezen worden, doen spelenderwijs een enorme woordenschat op en zullen later veel sneller geneigd zijn om zelf te gaan lezen. De Amerikaanse president Thomas Jefferson verklaarde ooit niet zonder boeken te kunnen leven. “Je kunt geen boek open slaan zonder er iets van te leren”, zou de Chinese filosoof Confucius gezegd hebben.

Volop leesplezier in webshop

Ook zin in lezen? Gun jezelf en anderen leesplezier! Sta stil bij Wereld Boeken Dag en neem eens een kijkje in de boekenhoek in de webshop van Hallo Dordrecht, die in tegenstelling tot de reguliere boekwinkels wél altijd open is. Een uitgelezen assortiment boeken met een sterk Dordts karakter en ook fraai geïllustreerde en vormgegeven boeken over bijvoorbeeld toerisme en de geschiedenis van Dordrecht. Leuk om te krijgen, fantastisch om cadeau te geven!


Schoolvakantie en dus: KNIKKEREN! (en wij hebben ze voor je)

De komende dagen zijn er twee dingen die elkaar fijn aanvullen. Het is schoolvakantie en het is mooi weer. Dus… knikkeren geblazen!

Marble Mania ook bij Hallo Dordrecht

Knikkeren deden ze al in het jaar Kruik en zo af en toe is het een rage. Ook nu is knikkeren hot en dat komt onder andere door het SBS-programma Marble Mania dat wekelijks meer dan een miljoen kijkers trekt.

De tekst gaat onder de foto verder.

Knikkers al voor 1,99 euro

Bij Hallo Dordrecht houden we ook wel van een potje knikkeren en we verkopen ze in soorten en maten. Dragons, Warriors, dinosaurs, bonken of mythical. Kies maar uit want ze zijn er in allerlei kleuren en diameters. Een zakje knikkers heb je al voor 1,99 euro. Geen geld, toch?

De tekst gaat onder de foto verder.

Ook knikkerpotten en knikkerbanen

Behalve een groot assortiment knikkers hebben we ook vrolijk gekleurde knikkerpotten en leuke knikkerbanen waar je zowel buiten als binnen mee kunt spelen. Een deel van onze knikkers liggen in de etalage van de Hallo Dordrecht-winkel op de Blekersdijk 38-A. Omdat achterin de winkel reclamebureau Twin Creations is gevestigd, is er tijdens kantooruren altijd iemand in het pand aanwezig. Dus bestel in onze webshop en laat even weten wanneer je langskomt.

De tekst gaat onder de foto verder.

Click & Collect bij Hallo Dordrecht

Haal je je bestelling op, dan hoef je natuurlijk geen bezorgkosten te betalen. Na het plaatsen van de bestelling worden de bezorgkosten meteen teruggestort en we hebben even contact om af te spreken hoe laat je langskomt. Tot later!