26-04-2021
Laatste Actieweek: bouw zelf eens de Grote Kerk

Iedere maand hebben we iets anders in de aanbieding. Deze week is de laatste kans om te profiteren van de Actie van de Maand april.

De Grote Kerk is de trots van Dordrecht

We hebben een mooie uitdaging voor je: bouw de Grote Kerk van Dordecht. Je kan het, en wel met deze leuke bouwplaat.

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Lange Geldersekade is de grootste kerk van de stad en de trots van Dordrecht. De kerk heeft een niet-afgebouwde (scheefstaande) toren van 65 meter hoog. In het toeristenseizoen kan het gebouw altijd rekenen op veel bezoekers.

De tekst gaat onder de foto verder.

De Grote Kerk zo plat als een dubbeltje

Je kunt bij Hallo Dordrecht de Grote Kerk als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat is exclusief voor Hallo Dordrecht ontworpen en is dus alleen bij ons verkrijgbaar. Je krijgt de kerk zo plat als een dubbeltje geleverd. In het pakketje zitten vier vellen dun karton op A3 formaat, en natuurlijk krijg je er een beschrijving bij. Ben je uitgebouwd, dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog. De bouwplaat heeft de schaal 1:400.

De tekst gaat onder de foto verder.

Bestel de Grote Kerk nog snel

Normaal gesproken kost het pakketje 18,50 euro. Deze week is de laatste week dat de bouwplaat Actie van de Maand is en betaal je maar 15 euro. Ga er dus snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop.
De winkel van Hallo Dordrecht is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Liever bestellen in de webshop? Dat kan ook. Klik dan op de afbeelding hieronder.


19-04-2021
GRATIS bezorgd op Moederdag: ontbijt + bloemen + persoonlijk cadeau

Zorg dit jaar voor een onvergetelijke Moederdag. En het is heel gemakkelijk, want wij zorgen voor een heerlijke en leuke start.

Moederdag om nooit te vergeten

Moederdag 2021 wordt er eentje om nooit te vergeten en wij helpen je daarvoor te zorgen. In samenwerking met Erica Bloemideeën en Heerlijk tosti & smoothiebar kan de dag niet leuker beginnen.

Moederdagontbijt, bloemen en persoonlijk cadeau

Dit jaar valt Moederdag op zondag 9 mei. Op die zondag bezorgen we, helemaal gratis, een heerlijk ontbijt, een prachtig boeket bloemen in een vaas en een persoonlijk cadeau naar keuze.
Het ontbijt bestaat uit een croissant, knapperig broodje, plakken kaas en ham, boter, jam, sapje en chocolate chip cookie. Ook ontvangt moeder een leuk boeket bloemen in een vaas en een gepersonaliseerd cadeau.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Drie lokale ondernemers slaan de handen ineen: Erica Bloemideeën, Heerlijk tosti & smoothiebar en Hallo Dordrecht zorgen voor een onvergetelijke Moederdag. Je kunt je bestelling bij alle drie bedrijven plaatsen!

Hallo Dordrecht maakt het voor je

Voor het persoonlijke cadeau kun je kiezen uit allerlei leuke artikelen zoals een placemat, snij-/serveerplank of dienblad bedrukt naar wens. Mail je foto en/of tekst naar ons en wij zorgen voor een keurige bedrukking op je Moederdagcadeau.
Als voorbeeld hebben hebben wij een foto van Dordrecht op de spullen gezet, maar het kan natuurlijk ook je eigen (familie)foto zijn. Of een kindertekening. Of een andere tekst. Of toch een foto van Dordrecht? Laat het ons weten en wij maken het voor je!

GRATIS bezorgd!

Het ontbijt plus de bloemen plus het persoonlijke cadeau wordt GRATIS bezorgd op zondag 9 mei tussen 9.00 en 11.00 uur. Belangrijk om te weten: plaats je bestelling uiterlijk vóór 7 mei 19.00 uur. Bel ons gerust als je nog vragen of wensen hebt: 078-3021085.


08-04-2021
Uniek Moederdagontbijt door HEERLIJK en Hallo Dordrecht

Een lekker ontbijt van HEERLIJK Tosti & Smoothiebar en dat gratis thuis bezorgd, inclusief een persoonlijk en blijvend cadeau. Moederdag 2021 kan niet meer stuk!

Een ontbijtje en een cadeautje

Je kunt moeder geen groter plezier doen dan haar een lekker ontbijt te serveren en ook nog eens een persoonlijk cadeautje te geven. En laten wij daar nou voor kunnen zorgen. In samenwerking met HEERLIJK Tosti & Smoothiebar op de Voorstraat in Dordrecht hebben we een originele combinatie bedacht van lekker en leuk.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Een voorbeeld van het Moederdagontbijt op een gepersonaliseerd dienblad. Als voorbeeld hebben wij een foto van Dordrecht erop gezet, maar het kan natuurlijk ook je eigen (familie)foto zijn. Of een kindertekening. Of een andere tekst. Of toch een foto van Dordrecht? Laat het ons weten en wij maken het voor je! @ Twin Creations

Lekker van HEERLIJK

We leveren gratis thuis een ontbijt van HEERLIJK dat bestaat uit een croissant, knapperig broodje, plakken kaas en ham, boter, jam, sapje, choclate chip cookie en daarbij ook nog een persoonlijk cadeau. Je kunt namelijk kiezen uit een placemat, snij-/serveerplank of dienblad bedrukt naar wens. Mail je foto en/of tekst naar ons en wij info@hallodordrecht.nl en wij zorgen voor een keurige bedrukking op je Moederdagcadeau.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Een Dordts ontbijt van HEERLIJK met een afneembare placemat of serveerplank. We zetten er met liefde moeders favoriete foto op, of een van haar uitspraken. Of welke andere foto of tekst je maar wilt. @ Twin Creations

Gratis bezorgen!

Het ontbijt plus het persoonlijke cadeau wordt GRATIS bezorgd op zondag 9 mei tussen 09.00 en 11.00 uur. Wil je het op zondagmorgen 9 mei liever zelf komen ophalen? Dat kan ook. Wij zorgen dat het klaarstaat bij Heerlijk Tosti & Smoothiebar, Voorstraat 246 in Dordrecht.

Belangrijk om te weten: plaats je bestelling uiterlijk vóór 7 mei 19.00 uur.

Bel ons gerust als je nog vragen of wensen hebt: 078-3021085


12-03-2021
Cadeautje met Pasen? Jazeker, en zo leuk zijn ze!

Pasen is in alle opzichten het feest van een nieuw begin. Daar mag je best wel eens even bij stilstaan en, leuker nog, tastbaar maken met een cadeautje.

Hallo Dordrecht en Pasen

Behalve de christelijke betekenis, hangt Pasen ook sterk samen met een nieuw begin, lente, lammetjes, zonkracht en plannen maken. Om maar wat te noemen. Precies waar we bij Hallo Dordrecht op dit moment druk mee bezig zijn.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Hallo nieuwe items

Onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht is opnieuw ingericht en aangevuld met items die niet speciaal op de stad Dordrecht zijn gericht, maar wel heel leuk zijn om te hebben en/of lekker zijn om op te eten. Zo hebben we chocolade paaseieren en snoeperige kievitseieren te kust en te keur. Met of zonder paashaas en met of zonder eierlikeur, paasmok of andere drinkbeker. Het is teveel om op te noemen en daarom is een groot deel van het paasassortiment geëtaleerd in onze webshop.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Aardigheidje van de zaak

Heeft u een bedrijf? Geef uw medewerkers en/of relaties dan eens leuk paasgeschenkje als blijk van waardering en markeer een nieuw begin! Neem gerust contact met ons op want we denken graag met u mee over een leuk geschenkje, eventueel met bedrukking van uw bedrijfslogo of grafisch ontwerp. Dat doen we allemaal zelf, dus de lijntjes zijn fijn kort.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Halen en brengen

Je kunt je bestelling laten bezorgen op ieder gewenst adres en afhalen in onze winkel is ook mogelijk. Dat bespaart natuurlijk bezorgkosten. Plaats je bestelling of zet even op de mail wat je wilt hebben en hoe je het wilt hebben en we nemen direct contact op. Bellen naar 078-3021085 kan uiteraard ook!


03-03-2021
Doe jezelf of een ander een boek cadeau op Wereld Boeken Dag

Wereld Boeken Dag is bij uitstek een gelegenheid om een mooi boek te kopen. Om jezelf te verwennen of een ander mee te verrassen. Succes verzekerd!

Lekker lezen over Dordrecht tijdens Wereld Boeken Dag

Geen gratis boekenweekgeschenk. Dus ook niet een dag gratis reizen met de trein. Geen boekenbal. Ook geen signeersessies en optredens van auteurs. Vanwege de coronapandemie heeft de CPNB besloten de Boekenweek dit jaar te verplaatsen naar de zomer. Zelfs een fysiek bezoek aan de boekhandel zit er vooralsnog niet in. Wat wel doorgaat in maart: een week vol boeken, diverse literaire activiteiten die zich voornamelijk online afspelen. En dan is het donderdag 4 maart 2021 ook nog eens Wereld Boeken Dag.

UNESCO

Wereld Boeken Dag (ook wel bekend als de Internationale Dag van het Boek en de Auteursrechten) is een door de UNESCO in het leven geroepen evenement dat jaarlijks op 23 april plaatsvindt en in meer dan honderd landen gevierd wordt. De keus voor deze datum heeft trouwens een ludieke oorsprong. Op deze dag, maar dan in 1616, overleden namelijk drie wereldberoemde auteurs: William Shakespeare, Miguel de Cervantes en Inca Garcilosa de la Vega.

Boeken overal voor iedereen

Voornaamste doel van Wereld Boeken Dag is om meer mensen aan het lezen te krijgen door het promoten van boeken, uitgeven en auteursrechten. Onder meer door het inzamelen van boeken, die met name verspreid worden op scholen en ziekenhuizen. UNESCO stelt: “Wij moeten er voor zorgen dat boeken overal en voor iedereen beschikbaar zijn.”

Scholen zamelen boeken in

De Stichting Read to Grow organiseert sinds 2002 de Nederlandse editie van het evenement. Zij wil de aandacht vestigen op de schaarste en het belang van goede boeken en leesmateriaal in ontwikkelingslanden. Tientallen Nederlandse middelbare en internationale scholen doen elk jaar mee aan een actie om goede Engels- en Franstalige boeken te verzamelen voor projecten in ontwikkelingslanden. De school die de meeste boeken heeft weten in te zamelen, wint de prestigieuze World Book Day Award!

Vouchers voor schoolkinderen

Engeland en Ierland doen het iets anders. In die landen wordt Wereld Boeken Dag sinds 1998 altijd op de eerste donderdag in maart gevierd. Voornamelijk om praktische redenen: 23 april wil nog wel eens samenvallen met Pasen en dus ook met de bijbehorende schoolvakanties. In Groot-Brittannië en Ierland is het vooral een liefdadigheidsevenement, dat zich met name richt op de jeugd. Miljoenen schoolkinderen ontvangen een voucher, die bij de aankoop van boeken verzilverd kan worden. Daarnaast vinden er in scholen en bibliotheken allerlei activiteiten plaats.

Leuk en leerzaam

Lezen is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Weinig dingen in het leven zijn zo aangenaam als goed voorgelezen worden. Kinderen die veel voorgelezen worden, doen spelenderwijs een enorme woordenschat op en zullen later veel sneller geneigd zijn om zelf te gaan lezen. De Amerikaanse president Thomas Jefferson verklaarde ooit niet zonder boeken te kunnen leven. “Je kunt geen boek open slaan zonder er iets van te leren”, zou de Chinese filosoof Confucius gezegd hebben.

Volop leesplezier in webshop

Ook zin in lezen? Gun jezelf en anderen leesplezier! Sta stil bij Wereld Boeken Dag en neem eens een kijkje in de boekenhoek in de webshop van Hallo Dordrecht, die in tegenstelling tot de reguliere boekwinkels wél altijd open is. Een uitgelezen assortiment boeken met een sterk Dordts karakter en ook fraai geïllustreerde en vormgegeven boeken over bijvoorbeeld toerisme en de geschiedenis van Dordrecht. Leuk om te krijgen, fantastisch om cadeau te geven!


22-02-2021
Schoolvakantie en dus: KNIKKEREN! (en wij hebben ze voor je)

De komende dagen zijn er twee dingen die elkaar fijn aanvullen. Het is schoolvakantie en het is mooi weer. Dus… knikkeren geblazen!

Marble Mania ook bij Hallo Dordrecht

Knikkeren deden ze al in het jaar Kruik en zo af en toe is het een rage. Ook nu is knikkeren hot en dat komt onder andere door het SBS-programma Marble Mania dat wekelijks meer dan een miljoen kijkers trekt.

De tekst gaat onder de foto verder.

Knikkers al voor 1,99 euro

Bij Hallo Dordrecht houden we ook wel van een potje knikkeren en we verkopen ze in soorten en maten. Dragons, Warriors, dinosaurs, bonken of mythical. Kies maar uit want ze zijn er in allerlei kleuren en diameters. Een zakje knikkers heb je al voor 1,99 euro. Geen geld, toch?

De tekst gaat onder de foto verder.

Ook knikkerpotten en knikkerbanen

Behalve een groot assortiment knikkers hebben we ook vrolijk gekleurde knikkerpotten en leuke knikkerbanen waar je zowel buiten als binnen mee kunt spelen. Een deel van onze knikkers liggen in de etalage van de Hallo Dordrecht-winkel op de Blekersdijk 38-A. Omdat achterin de winkel reclamebureau Twin Creations is gevestigd, is er tijdens kantooruren altijd iemand in het pand aanwezig. Dus bestel in onze webshop en laat even weten wanneer je langskomt.

De tekst gaat onder de foto verder.

Click & Collect bij Hallo Dordrecht

Haal je je bestelling op, dan hoef je natuurlijk geen bezorgkosten te betalen. Na het plaatsen van de bestelling worden de bezorgkosten meteen teruggestort en we hebben even contact om af te spreken hoe laat je langskomt. Tot later!


01-02-2021
Knikkeren is hot en wij hebben ze in soorten en maten

De Romeinen deden het al en geregeld keert de rage terug, vooral sinds het SBS-programma Marble Mania. We hebben het over knikkeren en Hallo Dordrecht houdt ook wel van een potje.

Knikkerrage en Marble Mania

Heb je Marble Mania al gezien? In het nieuwe SBS6-programma strijden bekende Nederlanders al knikkerend tegen elkaar op wel hele mooie knikkerbanen. Mede door Marble Mania is knikkeren weer hot en laat Hallo Dordrecht nou ook van een leuk potje knikkeren houden!

Dragons, Warriors, dinosaurs, bonken en mythical. Kies ze maar uit in verschillende kleuren en diameters. Je hebt al een zak knikkers voor 1,99 euro. Zeg nou zelf, dat is urenlang spelplezier voor een schijntje!

De tekst gaat onder de foto verder.

Verhoog het knikkerspelplezier

Je kunt je eigen rage compleet maken met een vrolijk gekleurde knikkerpot of een state-of-the-artknikkerbaan in een spiraalvorm of een ander model. Kijk even lekker rond in de webshop en o ja, wie in de Drechtsteden woont krijgt bij een bestelling vanaf 10 euro de bezorgkosten terug. Na het plaatsen van je bestelling worden de bezorgkosten meteen teruggestort.


22-01-2021
Verwentip: Leuke nieuwe boeken in onze boekenhoek

De boekenhoek in de webshop van Hallo Dordrecht is aangevuld met superleuke boeken over verschillende onderwerpen.

Hallo Dordrecht Boekenhoek

Heb je al gesnuffeld tussen de nieuwe aanwinsten in onze boekenhoek? We hebben boeken die heel geschikt zijn om cadeau te doen, door er bijvoorbeeld eentje op te (laten) sturen naar het buitenland want er zijn bijvoorbeeld ook een paar Engelstalige kookboeken bij. En die gaan dan weer over ouderwetse Nederlandse gerechten.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Dit is mooi, en dit ook!

Trouwens, zo'n leuk kookboek is natuurlijk ook voor jezelf een fijn cadeau. En wat dacht je van de prachtig geïllustreerde Capitoolgidsen over Nederland? Of, actueel, het boek Stemmen uit mijn straat door Frits Baarda. Hij belde bij alle buren aan in de Hoge Nieuwstraat in Dordrecht, de straat waar de journalist zelf ook woont. Frits vroeg aan zijn buren hoe het met hen gaat in coronatijd en dat leverde meer dan dertig mooie interviews op.

De tekst gaat onder de foto verder.

Gratis bezorgd in de Drechtsteden

We verzorgen verzendingen in alle uithoeken, maar wie in de Drechtsteden woont en een bestelling plaatst vanaf 10 euro, hoeft tijdelijk geen verzendkosten te betalen. Na plaatsing van de bestelling, storten we de verzendkosten direct terug. Onder de Drechtsteden vallen: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam.


14-12-2020
Laat je kerstcadeaus gratis* bezorgen waar je maar wilt

Hallo Dordrecht helpt je de moed erin te houden. Veel winkels moeten dicht, maar je kunt bij ons online je cadeautje kopen en we bezorgen het meestal nog gratis ook!

Gratis thuisbezorgd

Sinds Nederland in lockdown moet, zal Kerstmis nóg raarder zijn dan waar we allemaal rekening mee hielden. Gelukkig kunt u bij ons online shoppen en als u iets wilt hebben dat u niet zo snel vindt in de webshop, neem dan gewoon even contact met ons op en we regelen het!
Bestellingen vanaf 10 euro worden gratis bij u thuis bezorgd of op ieder ander adres in de Drechtsteden.

De tekst gaat onder de foto verder.

Kies maar uit

Kies uit onze webshop en laat ons weten of we het bij u thuis moeten brengen of op een ander adres. We verzenden over de hele wereld, maar vanwege de lockdown komen we klanten in de Drechtsteden tegemoet door geen bezorgkosten te berekenen bij een bestelling boven 10 euro. Onder de Drechtsteden vallen de volgende woonplaatsen: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Je kerstcadeau op reis

Moet de bestelling dus in een van bovenstaande gemeenten worden bezorgd en is het bedrag van de bestelling boven 10 euro, dan storten wij de bezorgkosten terug op uw rekening. Geef ook duidelijk aan ons door wat het bezorgadres is, als dit anders is dan uw eigen adres. Vanwege de lockdown is onze winkel op de Blekersdijk dicht tot 19 januari, maar op deze manier kunnen we u toch van dienst zijn. Bel of mail ons gerust als u vragen heeft!


Bouwplaat Grote Kerk

Bouw zelf de Grote Kerk van Dordrecht

€ 18,50
Wijn Dordtsche Bubbels

Gezellig proosten met Dordtsche Bubbels

€ 16,50

11-12-2020
Een kerstcadeautje vergeten? Komt goed!

Het is heel herkenbaar: denk je dat je alles hebt geregeld, schiet je ineens te binnen dat je vergeten bent een kerstcadeautje te kopen voor je vriendin, oom of collega.

Natuurlijk vergeet je niemand. Toch?

Zelfs al kunnen we in deze tijd geen grootse feesten organiseren, we hebben in de maand december best veel aan ons hoofd. Want of je er nu veel aan doet of niet: het wordt altijd Kerstmis. En het zou zomaar kunnen dat je iemand vergeten bent op je cadeautjeslijst. Of misschien wil je op de valreep van de kerstvakantie je collega toch nog een aardigheidje geven. En wellicht meldt zich plotseling toch nog die derde gast aan de kerstdis.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht en je kerstcadeautjes

Hoe dan ook: als de nood het hoogst is, is Hallo Dordrecht nabij. We hebben een winkel vol leuke kerstcadeautjes die het trouwens ook goed doen op verjaardagen of op andere gedenkwaardige momenten. Kom gerust even langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of kijk rond in onze webshop. Wil je nog wat laten bedrukken, bel dan snel 078-3021085 voor de mogelijkheden of stuur een berichtje. Hallo Dordrecht maakt je kerstdagen compleet.


27-11-2020
Black Friday, Actiemaand, Sint, Kerst: welkom in dit geschenkenparadijs

De Schatkamer bij Hallo Dordrecht is overvol. Hulpjes van de sint draaien deze dagen op volle toeren. En die van de kerstman trouwens ook. Bovendien is het geschenkenparadijs ook nog eens tot de nok toe gevuld met cadeaus en aanbiedingen.

En Actie bij Hallo Dordrecht

Voordat we het vergeten te zeggen: de actiemaand november is bijna voorbij, dus als je nog voordelig je slag wilt slaan, vergeet dan niet zo'n tof speelkleed te bestellen. Of haal er eentje in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk. Je betaalt tot en met het einde van deze maand slechts 42,50 euro in plaats van 49,50 euro voor dit superleuke en originele speelkleed met straten erop waarlangs bekende Dordtse gebouwen staan. Als ze er te groot voor zijn geworden, kun je het speelkleed altijd nog inlijsten en ophangen in de kinderkamer.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.


 

Van sintcadeau bij Hallo Dordrecht...

Wist je dat je bij Hallo Dordrecht al surprisecadeautjes kunt kopen vanaf 50 cent? Natuurlijk zijn er ook robuustere geschenken voor groot en klein. Van spelletjes tot een fles lekkere wijn of bubbels (al dan niet in een originele verpakking van papier tot hout) en van Dordtse schapencadeautjes tot allerlei lekkers, leuke hebbedingen en chocolade letters. En dan niet zomaar een letter, maar eentje van de beste kwaliteit cacao en gemaakt door O Lala Chocolade. Fijn lokaal, dus.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

... tot en met kerstpakket bij Hallo Dordrecht

Over lokaal gesproken. Hallo Dordrecht levert kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en andere feestpakketten die heel geschikt zijn om te geven in de decembermaand. Van het klassieke kerstpakket met lekkere delicatessen tot en met originele cadeaus die we eventueel kunnen voorzien van een bedrijfslogo of andere bedrukking. Kijk gerust eens rond in onze webshop of download hieronder de geschenkbrochure. En vergeet niet dat er veel meer mogelijk is dan we kunnen laten zien op een plaatje. Dus informeer naar de mogelijkheden en laat ons u helpen met inspiratie en ideeën voor de leukste cadeaus. En bent u in de buurt? Nog beter! Kom gerust even langs want dan kunnen we nog veel meer vertellen en laten zien.


22-11-2020
Alle-hus gekregen van die goede sint bij Hallo Dordrecht

Zou Sinterklaas alle cadeaus al hebben gekocht? Wij van Hallo Dordrecht denken van niet. Daarom vertellen we dit voor al die goede verstaanders die maar een half woord nodig hebben.

Alle Sinterklazen naar Hallo Dordrecht

Het gaat dit jaar allemaal een beetje anders dan anders. Met het '… en strooi dan wat lekkers in een of andere hoek' is Sinterklaas toch wat voorzichtiger geworden. Dat geeft overigens niet, want dat lekkers kan hij in ieder geval wél komen halen bij Hallo Dordrecht op de Blekersdijk.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Cadeautjes van Sinterklaas voor iedereen

Daar is een groot assortiment superleuke (en lekkere!) sint cadeaus in werkelijk alle prijsklassen en voor jong en oud. Denk aan een heerlijke letter van de beste chocolade van O Lala, een superleuk speelkleed van Dordrecht, een levensechte bouwplaat van de grote Kerk van Dordrecht, een fles Dordtse bubbels in een prachtige geschenkverpakking, leuke schapencadeautjes voor Dordtse Schapenkoppen waar je prachtige sinterklaasgedichten bij kunt maken. Nou ja, het is gewoon teveel om op te noemen.

De winkel van Hallo Dordrecht is dagelijks geopend, dus kom snel je sinterklaascadeautjes inslaan of kijk even rond in de webshop!


Bouwplaat Grote Kerk

Bouw zelf de Grote Kerk van Dordrecht

€ 18,50
Chocolade GEVEL/SLEUTEL/SCHAAP

Chocolade gevel, sleutels, schapen

€ 6,50

13-11-2020
Alleen bij Hallo Dordrecht: de Grote Kerk van Dordrecht als bouwplaat

Levensgroot is hij niet, maar hij lijkt levensecht en je herkent hem meteen: dit is de Grote Kerk van Dordrecht.

De Grote Kerk als bouwplaat

De Grote Kerk van Dordrecht die ook wel de Dordtse Dom wordt genoemd kun je bij Hallo Dordrecht als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat wordt uiteraard zo plat als een dubbeltje geleverd. Om de Grote Kerk te kunnen bouwen zit er in het pakketje vier vellen dun karton op A3 formaat. En uiteraard krijg je er een beschrijving bij. Is de bouwplaat klaar dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog.

De tekst gaat onder de foto verder.

 

Alleen bij Hallo Dordrecht

Deze originele bouwplaat is alleen te koop bij Hallo Dordrecht en kost 18,50 euro. Als dat geen leuk cadeau is voor de feestdagen, dan weten wij het ook niet meer. Ga er snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop.


Bouwplaat Grote Kerk

Bouw zelf de Grote Kerk van Dordrecht

€ 18,50

20-10-2020
Als het dan toch moet…

Er is heel wat te doen over mondkapjes, maar een feit is dat je ze in ieder geval moet dragen in publieke binnenruimten.

Uitbreiding van de mondkapjesplicht?

Nu is de kans groot dat die plicht wordt uitgebreid. Zodra de Eerste Kamer de Coronawet heeft goedgekeurd gaat de mondkapjesplicht in. Dat is waarschijnlijk per 1 november.
Als het dan toch moet, dan natuurlijk zo goed mogelijk.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Wat wil je erop?

Wist je dat we mondkapjes leveren die we in huis (en dus snel) kunnen bedrukken met een afbeelding, tekst of logo? De stoffen mondkapjes zijn uitwasbaar en dus vaak te gebruiken. Het bedrukken kan al vanaf één stuks. Het herbruikbare mondkapje kost 6,50 euro per stuk, het gekleurde Dordrecht 800-mondkapje dat ons lieftallige model Mervyn draagt kost 4,50 euro per stuk.
En wil je liever een kant-en-klare? Bestel er dan eentje in onze webshop of kom even langs in onze winkel en kies een kek mondkapje uit met de stad Dordrecht in de hoofdrol of een andere afbeelding. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen voor grotere aantallen.


Mondkapje

Met zo'n uniek mondkapje laat je meteen zien dat je trots bent op je stad.

€ 4,50

13-10-2020
Ben je al op deze markt geweest?

Ben je al naar onze markt geweest? We hebben er eentje georganiseerd waar je niet nat regent en waar altijd koffie en thee is.

Iedere dag markt bij Hallo Dordrecht

In de winkel van Hallo Dordrecht is het op dit moment iedere dag markt. Een kerstpakkettenmarkt, welteverstaan. En niet alleen met kerstpakketten voor bedrijven, maar ook met superleuke andere cadeautjes voor iedereen.

De tekst gaat onder de foto verder.

Pak eens mooi uit

Pak eens mooi uit bij je medewerkers. Dat kan met een mooi, leuk en/of lekker kerstpakket of (eindejaars)geschenk. We hebben kant-en-klaarpakketten, maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen. We bezorgen eventueel op ieder gewenst adres.

De tekst gaat onder de foto verder.

Alles in eigen huis

Om het nog persoonlijker te maken zijn bijna alle artikelen uit het assortiment te bedrukken met een eigen logo, naam of foto. Dat doen we heel gemakkelijk in onze winkel. En natuurlijk is het mogelijk een persoonlijke (kerst)kaart, brief of ander bericht bij te sluiten want we verzorgen eventueel ook alle drukwerk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht kerstpakketten met aandacht

Of je nu één geschenkje uitkiest of duizend of meer pakketten bestelt, we verzorgen alles met evenveel aandacht. Doe alvast wat inspiratie op in onze webshop of bekijk de brochure. Die brochure kun je ook meepakken in de Hallo Dordrecht winkel op de Blekersdijk. Heb je een ander idee, andere wensen? We denken graag met je mee. Kom gerust kijken in de winkel waar op wonderbaarlijke wijze de hele dag verse koffie en thee klaarstaat. Altijd gezellig, zo'n markt.


09-10-2020
Hoe het moet met de kerstpakketten? Nou zo!

Thuiswerken wil natuurlijk niet zeggen dat je daardoor je kerstpakket misloopt. In deze nieuwe wereld heeft een blijk van waardering in de vorm van een eindejaarsgeschenk nog meer waarde dan anders.

Met de kerstpakketten in de zon van Dordrecht

Toen iedereen met zijn snoet in de zon lag, zaten wij van Hallo Dordrecht al volop in de fleece dekens, kerstdecoraties en amandelkransen. Het einde van het jaar begint bij ons al heel vroeg. We hebben met zorg cadeaupakketten samengesteld die kunnen dienen als kerstcadeau, eindejaarsgeschenk, relatiegeschenk of welke andere gift dan ook. Een greep uit al die geschenken hebben we gebundeld in een brochure.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Stel je pakket lekker zelf samen

Die brochure is inderdaad slechts een greep uit de collectie, want er is veel meer dan we in het boekje kunnen laten zien. Bovendien zijn al die afbeeldingen suggesties, je kunt namelijk ook helemaal je eigen pakket samenstellen als je dat wilt. De serveerplank uit het ene pakket samen met het dienblad uit het andere? Geen probleem! Liever alleen het lekkers zonder de opbergmand? Gaan we regelen!

Een eindeloos eindejaarsgeschenk

Vrijwel geschenken kunnen we in huis bedrukken met een bedrijfslogo of andere tekst en ook kunnen we pakketten voorzien van een (kerst)kaart, visitekaartje, brief of andere gepersonaliseerde uiting. Cadeaus en pakketten zijn mee te nemen vanuit onze winkel, maar we bezorgen ook op ieder gewenst adres. Of het nu gaat om één fles wijn of tienduizend tabletten chocolade.

De tekst gaat onder de foto verder.

 

Dan kom je op de koffie bij Hallo Dordrecht

Kom gerust langs in onze winkel op de Blekersdijk 38-A in Dordrecht. Daar staat niet alleen altijd de koffie klaar, maar kunnen we van alles laten zien en er ook nog veel over vertellen.
Alvast wat ideetjes opdoen? Bekijk hier de brochure.


17-09-2020
Diep in een leuk glaasje kijken

Echte schapenkoppen drinken natuurlijk uit een Dordts 'glaasie'. Maar met die glazen kun je nog veel meer laten doen.

Nippen of achterover kiepen

Proost! Je bier, wijn of jenevertje smaakt een stuk beter uit een echt Dordts glas. In de winkel van Hallo Dordrecht hebben we ze in soorten en maten. Of je nu wilt nippen van een ouwe klare uit een borrelglaasje of in één slok een pilsje achterover wilt kiepen uit een bierglas, voor alle soorten drank is er een passend glas.

De tekst gaat onder de foto verder.

Wat staat er op je glas

Nu drinkt het natuurlijk een stuk leuker uit een glas met de Groothoofdspoort erop of de toren van de Grote Kerk en het is grappig om je eigen schapenkop op je glas te hebben. Oók leuk is het om een glas helemaal van jezelf hebben. We kunnen ze namelijk graveren met een naam erop of met het logo van een bedrijf, een leuke spreuk, gek woord, rare zin of toffe tekening.
Zoiets is dus leuk om te hebben, maar ook super om cadeau te geven. Denk er ook eens over na om een aantal glazen te laten graveren en die bij te sluiten in een Hallo Dordrecht cadeaupakket. Zo kom je heel persoonlijk voor de dag en vergeten ze je niet want de ontvanger zal bij ieder glaasje aan je denken.

Moeite met zelf iets te ontwerpen voor op je glas? Laat Hallo Dordrecht je helpen! Onze professionele grafisch ontwerpers toveren de mooiste designs uit de hoge hoed. Bel 078-3021085 of klik hier om je vraag te stellen.


Bierglas

Bierglas met Dordtse gravering. 

€ 11,50
Wijnglas

 Wijnglas met Dordtse gravering.

€ 11,50

08-09-2020
Met de Grote Kerk bij je mondhoek

Je kunt geen winkel vol spullen van Dordrecht hebben zonder mondkapjes met de stad erop en dus hebben we die ook.

Mondkapje van Dordrecht

Haal er eentje in onze winkel op de Blekersdijk of bestel hem in onze webshop: dit originele mondkapje met Dordrecht erop. Op het mondkapje staan de verschillende iconische gebouwen waar onze stad beroemd om is, met zo'n beetje bij je mondhoek de Grote Kerk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Meerdere keren te gebruiken

Het mondkapje is gemaakt van lichtgewicht stof en gemakkelijk uitwasbaar, dus steeds opnieuw te gebruiken. Het spreekt vanzelf dat dit mondkapje geen medisch mondkapje is.


Mondkapje

Met zo'n uniek mondkapje laat je meteen zien dat je trots bent op je stad.

€ 4,50

02-09-2020
Schapie, je bent om op te eten

Ze zijn lekker en wij hebben ze. Inclusief de sage. We kunnen ons voorstellen dat je ze ook wilt hebben. Nou, dat kan!

Leuk en lekker en zo

Zowel in de webshop als in de 'echte' winkel van Hallo Dordrecht kun je allerlei leuke dingen kopen die met Dordrecht te maken heeft. Niet alleen leuke dingen, ook lekkere dingen.

De tekst gaat onder de foto verder.

Met de Dordtse sage

Neem nou de zakjes schapenchocolade met de Dordtse sage. Dat zijn lekkere schapen van melkchocolade in zakjes van 100 gram met eraan vast het verhaal waarom Dordtenaren schapenkoppen heten. Omdat de zakjes zo leuk zijn om als cadeautje te geven, hebben we de sage ook in het Engels. En dat allemaal voor maar 2,95 euro.

De tekst gaat onder de foto verder.

Verschillende soorten

Overigens hebben we nog een ander assortiment chocolade uit het Dordtse chocolade atelier van O La La Chocolade. En ook die chocolade is heel geschikt als geschenk. Of om zelf van te genieten.


Chocolade schaapjes

Chocolade schaapjes

€ 3,25
Chocolade GEVEL/SLEUTEL/SCHAAP

Chocolade gevel, sleutels, schapen

€ 6,50

16-07-2020
Vers van de pers: Vleesch en Visch wandeling

De eerste Hallo Dordrecht stadsgids is een feit. Deze week verscheen de Vleesch en Visch wandeling.

Bedrijvigheid van toen

De officiele titel van de eerste Hallo Dordrecht stadsgids is: Vleesch en Visch wandeling, het drukke Dordt van toen. In die titel zit de bedoeling al opgesloten want de Vleesch en Visch wandeling voert je door de historische binnenstad langs plekken waar het eeuwen geleden heel bedrijvig was.

Saai? Helemaal niet!

Het leuke gidsje heeft een handzaam formaat en is geen opsomming van saaie jaartallen, verre van dat! Je kunt heel eenvoudig lezen welke route je moet lopen en waar het leuk is om te stoppen om even te lezen wat er te zien is. Ook staan er foto's, tekeningen en afbeeldingen van schilderijen in zodat je kunt zien hoe het er op die plaats heel vroeger uitzag. Je kunt bijna de karren weer horen ratelen op de keien.

De tekst gaat onder de foto verder.

Vleesch en Visch

De wandeling start, heel toepasselijk, in de Vleeshouwersstraat. In de Vleesch en Visch wandeling mogen natuurlijk de Vleeshouwersstraat en Visstraat niet ontbreken. Maar je gaat ook langs de Varkenmarkt, over de Aardappelmarkt en Knolhaven en natuurlijk vertellen we wat er allemaal in de Wijnstraat gebeurde. Deze en nog tal van andere drukke plekken van toen maakt de Vleesch en Visch wandeling er een om nooit te vergeten.

Het leuke gidsje Vleesch en Visch wandeling, het drukke Dordt van toen kost 3,50 euro en is te koop bij koffiezaakje Mooi Zo! in de Vleeshouwersstraat 14. Vanaf daar kun je direct met de wandeling beginnen.
Het boekje is ook te koop bij Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A. O ja, en de tekst van het boekje is zowel in het Nederlands als in het Engels. Handig!


123
Realisatie Acadia | Design Twin Creations