14-12-2020
Laat je kerstcadeaus gratis* bezorgen waar je maar wilt

Hallo Dordrecht helpt je de moed erin te houden. Veel winkels moeten dicht, maar je kunt bij ons online je cadeautje kopen en we bezorgen het meestal nog gratis ook!

Gratis thuisbezorgd

Sinds Nederland in lockdown moet, zal Kerstmis nóg raarder zijn dan waar we allemaal rekening mee hielden. Gelukkig kunt u bij ons online shoppen en als u iets wilt hebben dat u niet zo snel vindt in de webshop, neem dan gewoon even contact met ons op en we regelen het!
Bestellingen vanaf 10 euro worden gratis bij u thuis bezorgd of op ieder ander adres in de Drechtsteden.

De tekst gaat onder de foto verder.

Kies maar uit

Kies uit onze webshop en laat ons weten of we het bij u thuis moeten brengen of op een ander adres. We verzenden over de hele wereld, maar vanwege de lockdown komen we klanten in de Drechtsteden tegemoet door geen bezorgkosten te berekenen bij een bestelling boven 10 euro. Onder de Drechtsteden vallen de volgende woonplaatsen: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Je kerstcadeau op reis

Moet de bestelling dus in een van bovenstaande gemeenten worden bezorgd en is het bedrag van de bestelling boven 10 euro, dan storten wij de bezorgkosten terug op uw rekening. Geef ook duidelijk aan ons door wat het bezorgadres is, als dit anders is dan uw eigen adres. Vanwege de lockdown is onze winkel op de Blekersdijk dicht tot 19 januari, maar op deze manier kunnen we u toch van dienst zijn. Bel of mail ons gerust als u vragen heeft!


Dordtsche Bubbels

Gezellig proosten met Dordtsche Bubbels

€ 16,50
Bouwplaat Grote Kerk

Bouw zelf de Grote Kerk van Dordrecht

€ 18,50
Actie van de Maand

De hele maand januari het schapen schaakspel nu met gratis schapen boter-kaas-en-eierenspel ter waarde van €9,50

€ 55,00

11-12-2020
Een kerstcadeautje vergeten? Komt goed!

Het is heel herkenbaar: denk je dat je alles hebt geregeld, schiet je ineens te binnen dat je vergeten bent een kerstcadeautje te kopen voor je vriendin, oom of collega.

Natuurlijk vergeet je niemand. Toch?

Zelfs al kunnen we in deze tijd geen grootse feesten organiseren, we hebben in de maand december best veel aan ons hoofd. Want of je er nu veel aan doet of niet: het wordt altijd Kerstmis. En het zou zomaar kunnen dat je iemand vergeten bent op je cadeautjeslijst. Of misschien wil je op de valreep van de kerstvakantie je collega toch nog een aardigheidje geven. En wellicht meldt zich plotseling toch nog die derde gast aan de kerstdis.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht en je kerstcadeautjes

Hoe dan ook: als de nood het hoogst is, is Hallo Dordrecht nabij. We hebben een winkel vol leuke kerstcadeautjes die het trouwens ook goed doen op verjaardagen of op andere gedenkwaardige momenten. Kom gerust even langs in onze winkel op de Blekersdijk in Dordrecht of kijk rond in onze webshop. Wil je nog wat laten bedrukken, bel dan snel 078-3021085 voor de mogelijkheden of stuur een berichtje. Hallo Dordrecht maakt je kerstdagen compleet.


27-11-2020
Black Friday, Actiemaand, Sint, Kerst: welkom in dit geschenkenparadijs

De Schatkamer bij Hallo Dordrecht is overvol. Hulpjes van de sint draaien deze dagen op volle toeren. En die van de kerstman trouwens ook. Bovendien is het geschenkenparadijs ook nog eens tot de nok toe gevuld met cadeaus en aanbiedingen.

En Actie bij Hallo Dordrecht

Voordat we het vergeten te zeggen: de actiemaand november is bijna voorbij, dus als je nog voordelig je slag wilt slaan, vergeet dan niet zo'n tof speelkleed te bestellen. Of haal er eentje in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk. Je betaalt tot en met het einde van deze maand slechts 42,50 euro in plaats van 49,50 euro voor dit superleuke en originele speelkleed met straten erop waarlangs bekende Dordtse gebouwen staan. Als ze er te groot voor zijn geworden, kun je het speelkleed altijd nog inlijsten en ophangen in de kinderkamer.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.


 

Van sintcadeau bij Hallo Dordrecht...

Wist je dat je bij Hallo Dordrecht al surprisecadeautjes kunt kopen vanaf 50 cent? Natuurlijk zijn er ook robuustere geschenken voor groot en klein. Van spelletjes tot een fles lekkere wijn of bubbels (al dan niet in een originele verpakking van papier tot hout) en van Dordtse schapencadeautjes tot allerlei lekkers, leuke hebbedingen en chocolade letters. En dan niet zomaar een letter, maar eentje van de beste kwaliteit cacao en gemaakt door O Lala Chocolade. Fijn lokaal, dus.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

... tot en met kerstpakket bij Hallo Dordrecht

Over lokaal gesproken. Hallo Dordrecht levert kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en andere feestpakketten die heel geschikt zijn om te geven in de decembermaand. Van het klassieke kerstpakket met lekkere delicatessen tot en met originele cadeaus die we eventueel kunnen voorzien van een bedrijfslogo of andere bedrukking. Kijk gerust eens rond in onze webshop of download hieronder de geschenkbrochure. En vergeet niet dat er veel meer mogelijk is dan we kunnen laten zien op een plaatje. Dus informeer naar de mogelijkheden en laat ons u helpen met inspiratie en ideeën voor de leukste cadeaus. En bent u in de buurt? Nog beter! Kom gerust even langs want dan kunnen we nog veel meer vertellen en laten zien.


GRATIS BROCHURE

Kerstpaketten, (eindejaars)geschenken en andere originele cadeaus. Download hier de gratis brochure!

Feestpakketten

Kies hier een origineel feestpakket!

€ 28,45
Dordrecht Speelkleed

Zeer leerzaam speelkleed van 160 x 130 cm

€ 49,50

22-11-2020
Alle-hus gekregen van die goede sint bij Hallo Dordrecht

Zou Sinterklaas alle cadeaus al hebben gekocht? Wij van Hallo Dordrecht denken van niet. Daarom vertellen we dit voor al die goede verstaanders die maar een half woord nodig hebben.

Alle Sinterklazen naar Hallo Dordrecht

Het gaat dit jaar allemaal een beetje anders dan anders. Met het '… en strooi dan wat lekkers in een of andere hoek' is Sinterklaas toch wat voorzichtiger geworden. Dat geeft overigens niet, want dat lekkers kan hij in ieder geval wél komen halen bij Hallo Dordrecht op de Blekersdijk.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Cadeautjes van Sinterklaas voor iedereen

Daar is een groot assortiment superleuke (en lekkere!) sint cadeaus in werkelijk alle prijsklassen en voor jong en oud. Denk aan een heerlijke letter van de beste chocolade van O Lala, een superleuk speelkleed van Dordrecht, een levensechte bouwplaat van de grote Kerk van Dordrecht, een fles Dordtse bubbels in een prachtige geschenkverpakking, leuke schapencadeautjes voor Dordtse Schapenkoppen waar je prachtige sinterklaasgedichten bij kunt maken. Nou ja, het is gewoon teveel om op te noemen.

De winkel van Hallo Dordrecht is dagelijks geopend, dus kom snel je sinterklaascadeautjes inslaan of kijk even rond in de webshop!


Chocolade gevel / sleutels / schapen

Chocolade gevel, sleutels, schapen

€ 6,50
Dordrecht Speelkleed

Zeer leerzaam speelkleed van 160 x 130 cm

€ 49,50
Bouwplaat Grote Kerk

Bouw zelf de Grote Kerk van Dordrecht

€ 18,50

13-11-2020
Alleen bij Hallo Dordrecht: de Grote Kerk van Dordrecht als bouwplaat

Levensgroot is hij niet, maar hij lijkt levensecht en je herkent hem meteen: dit is de Grote Kerk van Dordrecht.

De Grote Kerk als bouwplaat

De Grote Kerk van Dordrecht die ook wel de Dordtse Dom wordt genoemd kun je bij Hallo Dordrecht als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat wordt uiteraard zo plat als een dubbeltje geleverd. Om de Grote Kerk te kunnen bouwen zit er in het pakketje vier vellen dun karton op A3 formaat. En uiteraard krijg je er een beschrijving bij. Is de bouwplaat klaar dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog.

De tekst gaat onder de foto verder.

 

Alleen bij Hallo Dordrecht

Deze originele bouwplaat is alleen te koop bij Hallo Dordrecht en kost 18,50 euro. Als dat geen leuk cadeau is voor de feestdagen, dan weten wij het ook niet meer. Ga er snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop.


Bouwplaat Grote Kerk

Bouw zelf de Grote Kerk van Dordrecht

€ 18,50

20-10-2020
Als het dan toch moet…

Er is heel wat te doen over mondkapjes, maar een feit is dat je ze in ieder geval moet dragen in publieke binnenruimten.

Uitbreiding van de mondkapjesplicht?

Nu is de kans groot dat die plicht wordt uitgebreid. Zodra de Eerste Kamer de Coronawet heeft goedgekeurd gaat de mondkapjesplicht in. Dat is waarschijnlijk per 1 november.
Als het dan toch moet, dan natuurlijk zo goed mogelijk.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Wat wil je erop?

Wist je dat we mondkapjes leveren die we in huis (en dus snel) kunnen bedrukken met een afbeelding, tekst of logo? De stoffen mondkapjes zijn uitwasbaar en dus vaak te gebruiken. Het bedrukken kan al vanaf één stuks. Het herbruikbare mondkapje kost 6,50 euro per stuk, het gekleurde Dordrecht 800-mondkapje dat ons lieftallige model Mervyn draagt kost 4,50 euro per stuk.
En wil je liever een kant-en-klare? Bestel er dan eentje in onze webshop of kom even langs in onze winkel en kies een kek mondkapje uit met de stad Dordrecht in de hoofdrol of een andere afbeelding. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen voor grotere aantallen.


Mondkapje

Met zo'n uniek mondkapje laat je meteen zien dat je trots bent op je stad.

€ 4,50

13-10-2020
Ben je al op deze markt geweest?

Ben je al naar onze markt geweest? We hebben er eentje georganiseerd waar je niet nat regent en waar altijd koffie en thee is.

Iedere dag markt bij Hallo Dordrecht

In de winkel van Hallo Dordrecht is het op dit moment iedere dag markt. Een kerstpakkettenmarkt, welteverstaan. En niet alleen met kerstpakketten voor bedrijven, maar ook met superleuke andere cadeautjes voor iedereen.

De tekst gaat onder de foto verder.

Pak eens mooi uit

Pak eens mooi uit bij je medewerkers. Dat kan met een mooi, leuk en/of lekker kerstpakket of (eindejaars)geschenk. We hebben kant-en-klaarpakketten, maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen. We bezorgen eventueel op ieder gewenst adres.

De tekst gaat onder de foto verder.

Alles in eigen huis

Om het nog persoonlijker te maken zijn bijna alle artikelen uit het assortiment te bedrukken met een eigen logo, naam of foto. Dat doen we heel gemakkelijk in onze winkel. En natuurlijk is het mogelijk een persoonlijke (kerst)kaart, brief of ander bericht bij te sluiten want we verzorgen eventueel ook alle drukwerk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht kerstpakketten met aandacht

Of je nu één geschenkje uitkiest of duizend of meer pakketten bestelt, we verzorgen alles met evenveel aandacht. Doe alvast wat inspiratie op in onze webshop of bekijk de brochure. Die brochure kun je ook meepakken in de Hallo Dordrecht winkel op de Blekersdijk. Heb je een ander idee, andere wensen? We denken graag met je mee. Kom gerust kijken in de winkel waar op wonderbaarlijke wijze de hele dag verse koffie en thee klaarstaat. Altijd gezellig, zo'n markt.


09-10-2020
Hoe het moet met de kerstpakketten? Nou zo!

Thuiswerken wil natuurlijk niet zeggen dat je daardoor je kerstpakket misloopt. In deze nieuwe wereld heeft een blijk van waardering in de vorm van een eindejaarsgeschenk nog meer waarde dan anders.

Met de kerstpakketten in de zon van Dordrecht

Toen iedereen met zijn snoet in de zon lag, zaten wij van Hallo Dordrecht al volop in de fleece dekens, kerstdecoraties en amandelkransen. Het einde van het jaar begint bij ons al heel vroeg. We hebben met zorg cadeaupakketten samengesteld die kunnen dienen als kerstcadeau, eindejaarsgeschenk, relatiegeschenk of welke andere gift dan ook. Een greep uit al die geschenken hebben we gebundeld in een brochure.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Stel je pakket lekker zelf samen

Die brochure is inderdaad slechts een greep uit de collectie, want er is veel meer dan we in het boekje kunnen laten zien. Bovendien zijn al die afbeeldingen suggesties, je kunt namelijk ook helemaal je eigen pakket samenstellen als je dat wilt. De serveerplank uit het ene pakket samen met het dienblad uit het andere? Geen probleem! Liever alleen het lekkers zonder de opbergmand? Gaan we regelen!

Een eindeloos eindejaarsgeschenk

Vrijwel geschenken kunnen we in huis bedrukken met een bedrijfslogo of andere tekst en ook kunnen we pakketten voorzien van een (kerst)kaart, visitekaartje, brief of andere gepersonaliseerde uiting. Cadeaus en pakketten zijn mee te nemen vanuit onze winkel, maar we bezorgen ook op ieder gewenst adres. Of het nu gaat om één fles wijn of tienduizend tabletten chocolade.

De tekst gaat onder de foto verder.

 

Dan kom je op de koffie bij Hallo Dordrecht

Kom gerust langs in onze winkel op de Blekersdijk 38-A in Dordrecht. Daar staat niet alleen altijd de koffie klaar, maar kunnen we van alles laten zien en er ook nog veel over vertellen.
Alvast wat ideetjes opdoen? Bekijk hier de brochure.


17-09-2020
Diep in een leuk glaasje kijken

Echte schapenkoppen drinken natuurlijk uit een Dordts 'glaasie'. Maar met die glazen kun je nog veel meer laten doen.

Nippen of achterover kiepen

Proost! Je bier, wijn of jenevertje smaakt een stuk beter uit een echt Dordts glas. In de winkel van Hallo Dordrecht hebben we ze in soorten en maten. Of je nu wilt nippen van een ouwe klare uit een borrelglaasje of in één slok een pilsje achterover wilt kiepen uit een bierglas, voor alle soorten drank is er een passend glas.

De tekst gaat onder de foto verder.

Wat staat er op je glas

Nu drinkt het natuurlijk een stuk leuker uit een glas met de Groothoofdspoort erop of de toren van de Grote Kerk en het is grappig om je eigen schapenkop op je glas te hebben. Oók leuk is het om een glas helemaal van jezelf hebben. We kunnen ze namelijk graveren met een naam erop of met het logo van een bedrijf, een leuke spreuk, gek woord, rare zin of toffe tekening.
Zoiets is dus leuk om te hebben, maar ook super om cadeau te geven. Denk er ook eens over na om een aantal glazen te laten graveren en die bij te sluiten in een Hallo Dordrecht cadeaupakket. Zo kom je heel persoonlijk voor de dag en vergeten ze je niet want de ontvanger zal bij ieder glaasje aan je denken.

Moeite met zelf iets te ontwerpen voor op je glas? Laat Hallo Dordrecht je helpen! Onze professionele grafisch ontwerpers toveren de mooiste designs uit de hoge hoed. Bel 078-3021085 of klik hier om je vraag te stellen.


Wijnglas

Wijnglas met Dordtse gravering of je eigen ontwerp

€ 9,50
Bierglas

Bierglas met Dordtse gravering of je eigen ontwerp

€ 9,50
Bierglas

Bierglas met Dordtse gravering of je eigen ontwerp

€ 9,50
Wijnglas

Wijnglas met Dordtse gravering of je eigen ontwerp

€ 9,50

08-09-2020
Met de Grote Kerk bij je mondhoek

Je kunt geen winkel vol spullen van Dordrecht hebben zonder mondkapjes met de stad erop en dus hebben we die ook.

Mondkapje van Dordrecht

Haal er eentje in onze winkel op de Blekersdijk of bestel hem in onze webshop: dit originele mondkapje met Dordrecht erop. Op het mondkapje staan de verschillende iconische gebouwen waar onze stad beroemd om is, met zo'n beetje bij je mondhoek de Grote Kerk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Meerdere keren te gebruiken

Het mondkapje is gemaakt van lichtgewicht stof en gemakkelijk uitwasbaar, dus steeds opnieuw te gebruiken. Het spreekt vanzelf dat dit mondkapje geen medisch mondkapje is.


Mondkapje

Met zo'n uniek mondkapje laat je meteen zien dat je trots bent op je stad.

€ 4,50

02-09-2020
Schapie, je bent om op te eten

Ze zijn lekker en wij hebben ze. Inclusief de sage. We kunnen ons voorstellen dat je ze ook wilt hebben. Nou, dat kan!

Leuk en lekker en zo

Zowel in de webshop als in de 'echte' winkel van Hallo Dordrecht kun je allerlei leuke dingen kopen die met Dordrecht te maken heeft. Niet alleen leuke dingen, ook lekkere dingen.

De tekst gaat onder de foto verder.

Met de Dordtse sage

Neem nou de zakjes schapenchocolade met de Dordtse sage. Dat zijn lekkere schapen van melkchocolade in zakjes van 100 gram met eraan vast het verhaal waarom Dordtenaren schapenkoppen heten. Omdat de zakjes zo leuk zijn om als cadeautje te geven, hebben we de sage ook in het Engels. En dat allemaal voor maar 2,95 euro.

De tekst gaat onder de foto verder.

Verschillende soorten

Overigens hebben we nog een ander assortiment chocolade uit het Dordtse chocolade atelier van O La La Chocolade. En ook die chocolade is heel geschikt als geschenk. Of om zelf van te genieten.


Chocolade schaapjes

Chocolade schaapjes

€ 2,95
Chocolade gevel / sleutels / schapen

Chocolade gevel, sleutels, schapen

€ 6,50
Chocolade schaapjes

Chocolade schaapjes

€ 2,95

16-07-2020
Vers van de pers: Vleesch en Visch wandeling

De eerste Hallo Dordrecht stadsgids is een feit. Deze week verscheen de Vleesch en Visch wandeling.

Bedrijvigheid van toen

De officiele titel van de eerste Hallo Dordrecht stadsgids is: Vleesch en Visch wandeling, het drukke Dordt van toen. In die titel zit de bedoeling al opgesloten want de Vleesch en Visch wandeling voert je door de historische binnenstad langs plekken waar het eeuwen geleden heel bedrijvig was.

Saai? Helemaal niet!

Het leuke gidsje heeft een handzaam formaat en is geen opsomming van saaie jaartallen, verre van dat! Je kunt heel eenvoudig lezen welke route je moet lopen en waar het leuk is om te stoppen om even te lezen wat er te zien is. Ook staan er foto's, tekeningen en afbeeldingen van schilderijen in zodat je kunt zien hoe het er op die plaats heel vroeger uitzag. Je kunt bijna de karren weer horen ratelen op de keien.

De tekst gaat onder de foto verder.

Vleesch en Visch

De wandeling start, heel toepasselijk, in de Vleeshouwersstraat. In de Vleesch en Visch wandeling mogen natuurlijk de Vleeshouwersstraat en Visstraat niet ontbreken. Maar je gaat ook langs de Varkenmarkt, over de Aardappelmarkt en Knolhaven en natuurlijk vertellen we wat er allemaal in de Wijnstraat gebeurde. Deze en nog tal van andere drukke plekken van toen maakt de Vleesch en Visch wandeling er een om nooit te vergeten.

Het leuke gidsje Vleesch en Visch wandeling, het drukke Dordt van toen kost 3,50 euro en is te koop bij koffiezaakje Mooi Zo! in de Vleeshouwersstraat 14. Vanaf daar kun je direct met de wandeling beginnen.
Het boekje is ook te koop bij Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A. O ja, en de tekst van het boekje is zowel in het Nederlands als in het Engels. Handig!


09-07-2020
Fietsen op de spoorlijn en autorijden in het water

De Hallo Dordrecht winkel heeft iets dat eigenlijk bij ieder Dordts huishouden met kinderen moet liggen: het Dordtse speelkleed.

Laat je fantasie erop los

Een speelkleed waar je onder meer het station van Dordrecht op ziet, Villa Augustus en ook de molen Kyck over den Dyck. Hoe leuk is dat! Je kunt het bijzondere stuk tapijt kopen bij Hallo Dordrecht. Kinderen kunnen er eindeloos mee spelen en hun fantasie er helemaal op loslaten.

De tekst gaat onder de foto verder.

Een ongelukje is niet erg

Op het Dordtse speelkleed is het niet erg als je met je speelgoedfietsje per ongeluk op de spoorlijn van de Zwijndrechtse brug terechtkomt of met je autootje een beetje het water van het Wantij raakt.

Het Dordtse speelkleed is 160x130 cm en kost 49,50 euro. Het bijzondere rolletje tapijt is op voorraad in onze winkel op de Blekersdijk 38-A en ook online te bestellen.

 


19-06-2020
Last minute cadeautje voor Vaderdag? Hier hebben ze het!

Het is heel begrijpelijk want we hebben het allemaal druk druk druk en ineens schiet je te binnen dat het komende zondag Vaderdag is. Help!

Natuurlijk vergeet je het niet

Natuurlijk vergeet je de liefste vader van de wereld niet. Maar het kan wel zijn dat je misschien even vergeet dat het komende zondag, 21 juni, al Vaderdag is. En dus moet je er nog even op uit om een cadeautje te kopen. Wij van Hallo Dordrecht kunnen je helpen. En de toppers van de Stadsbranderij ook!

De tekst gaat onder de foto verder.

Huh, de Stadsbranderij?

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat de koffie van de Stadsbranderij in de Vriesestraat in Dordrecht wel zo ongeveer de lekkerste van deze planeet is. Hallo Dordrecht heeft een super samenwerking met de Stadsbranderij. De Stadsbranderij brandt de beste koffiebonen en selecteert de beste thee en wij zijn goed in het ontwerpen en bedrukken van alle artikelen die je maar bedenken kunt. Komt dat even goed uit!

De tekst gaat onder de foto verder.

Hier en daar

Je kunt dus, behalve bij Hallo Dordrecht op de Blekersdijk, ook een superleuk Vaderdag koffiepakket kopen bij de Stadsbranderij. In het pakket zit een mok voor vader, twee vader-onderzetters en een pak met 500 gram koffiebonen. Liever gemalen koffie? Geen probleem, bij de Stadsbranderij is dat in twee tellen gedaan. En zo'n leuk cadeautje kost maar 19,50 euro.

De Stadsbranderij is in de Vriesestraat 75 in Dordrecht. Je kunt er trouwens ook ter plekke even een bakkie nemen, want dat is wel zo gezellig. En lekker!


12-06-2020
Wat je voor Vaderdag moet geven? Nou dit!

Er zijn vaders, opa's, schoonvaders, stiefvaders, bonusvaders, wensvaders, co-vaders en nog veel meer vaders. Al die vaders staan 21 juni in het zonnetje.

Wat te doen met het cadeautje

Dit jaar valt Vaderdag op 21 juni. Op die zondag staan vaders in het zonnetje en traditioneel gebeurt dat met leuke cadeautjes. Maar ja, wat moet je vader dit jaar nou weer eens geven? Wij van Hallo Dordrecht kunnen daar kort over zijn: maak het jezelf niet moeilijk want wij hebben gewoon de leukste presentjes voor iedere vader. Het maakt niet uit of het om een piepjonge vader gaat of een heel oude opa. Voor iedere vader is er een leuk cadeautje.

De tekst gaat onder de foto verder.

Wat voor vader is het

Om het juiste cadeau voor vader te kiezen hangt het er een beetje vanaf om wat voor type vader het gaat: zou hij een T-shirt willen of gaat het meer om een vader die van een lekker speciaalbiertje houdt, een glas goede wijn met een stukje Oud Dordt kaas of een mok met Dordtse koffie voor een lekker bakkie? Misschien houdt hij van barbecueën en doe je hem plezier met een schort of is hij een kersverse papa en wil hij een shirt aan met dezelfde bedrukking als die op het rompertje van zijn baby?

De tekst gaat onder de foto verder.

Het hoofdstuk Vaderdag

Er is gewoon teveel om op te noemen en daarom kun je het beter bekijken in onze webshop. Daar hebben we een hoofdstukje Vaderdag ingericht, maar het kan best zijn dat je ergens anders in onze shop een veel geschikter cadeau ziet.

De tekst gaat onder de foto verder.

Bekijk het even

Wil je een gepersonaliseerd cadeau zoals een T-shirt, hoody, mok of iets anders? Wacht dan niet te lang met bestellen, zodat we je persoonlijke vaderdagcadeau keurig voor je in orde kunnen maken.

Klik op de foto hieronder om in de Hallo Dordrecht shop te kijken.


01-06-2020
Plattegronden van Dordrecht: even op mijn kussen kijken

Als oudste stad van Holland zal het je niet verbazen dat er heel oude plattegronden, tekeningen en foto's zijn van Dordrecht. Arno de Grauw verzamelt ze en bij Hallo Dordrecht kun je ze op leuke artikelen laten zetten.

Hoe zit het in elkaar

Dordtenaar Arno de Grauw is dol op historische plattegronden van Dordrecht. Hij heeft er honderden verzameld. De stadgenoot houdt zijn hobby niet voor zichzelf, maar deelt ze met iedereen die daar ook interesse in heeft. Hij startte de website dordrechtplattegronden.nl en digitaliseerde alle pronkstukken.
Op sommige van de bijna 400 plattegronden kun je zien hoe Dordrecht er bijna duizend jaar geleden uitzag, maar er zijn ook hele nieuwe bij.

De tekst gaat onder de foto verder.

En gratis te downloaden

Je kunt de plattegronden gratis downloaden. En als je nu een mooie afbeelding hebt gezien, dan kun je die naar Hallo Dordrecht mailen en zetten wij hem voor je op een product. We kunnen er een mooie poster van afdrukken en die desgewenst voor je inlijsten of er een ander origineel cadeau van maken zoals een afdruk op canvas, waardoor de plattegrond net een schilderij lijkt. En wat te denken van een historische plattegrond op een Dordrecht-mok, T-shirt of kussen? Mogelijkheden te over en allemaal even leuk.

Klik hier om de collectie plattegronden te bekijken.

Klik op de foto hieronder om wat verschillende artikelen te bekijken.

 


29-05-2020
Op de bon bij Hallo Dordrecht

Je kunt je erger dingen bedenken dan op de bon gaan bij Hallo Dordrecht. Met deze bonnen tover je in ieder geval een glimlach op het gezicht.

Eropuit in de stad

Bij Hallo Dordrecht kun je cadeaubonnen kopen die niet alleen te besteden zijn in de winkel op de Blekersdijk, maar er zijn ook bonnen die je elders in de stad kunt besteden.

De tekst gaat onder de foto verder.

Aan de wandel

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Denk dan eens aan een waardebon voor een themawandeling. De bon is onbeperkt geldig en geeft recht op een wandeling door de stad (met of zonder gids) en heeft leuke (en lekkere!) stops onderweg. Er is keuze uit verschillende thema's.

De tekst gaat onder de foto verder.

Naar de bios

Deze bioscoopbon is te besteden bij The Movies in de Nieuwstraat. In verschillende filmzalen worden niet alleen de nieuwste films vertoond, maar zijn er ook voorstellingen van themafilms.

De tekst gaat onder de foto verder.

In het restaurant

Op een van de mooiste plekjes van Dordrecht is restaurant Het Bolwerck gevestigd. Het prachtige terras ligt aan het drierivierenpunt en het restaurant is in een eeuwenoud pand aan de Boomstraat. Een ideale locatie voor een kopje koffie, lunch of diner. De waardebonnen van Het Bolwerck kunnen we voor ieder gewenst bedrag opwaarderen.

Cadeaubonnen in coronatijd

Voor de besteding van de cadeaubonnen geldt dat je er niet zomaar op de bonnefooi mee op stap kunt. Check de betreffende website om te kijken hoe je een afspraak kunt maken voor je bezoek.


12-05-2020
Mok ôk: Een grote stad op een klein vingerhoedje

Je kent vingerhoedjes misschien alleen maar uit de naaidoos van je moeder of je oma, maar ze zijn er ook om te verzamelen.

Toen en nu

Vingerhoedjes lijken een voorwerp uit de goede oude tijd, en dat is deels ook zo. Al duizenden jaren geleden werden er vingerhoedjes gemaakt en bij archeologische vondsten komen ze nog regelmatig tevoorschijn.

De tekst gaat onder de foto verder.

Tegen scherpe naalden

Voor wie echt helemaal niet weet wat een vingerhoedje is: het is een omhulsel dat je om de vingertop doet van je middel- of ringvinger en dat beschermt je vingertop dan voor de scherpe naald bij het naaien. Als je de naald door de stof moet duwen, gaat het makkelijker met een vingerhoedje omdat de naald dan niet in je vinger prikt.

De tekst gaat onder de foto verder.

Meestal van metaal

Vingerhoeden worden over de hele wereld gebruikt en ze zijn meestal van metaal. De belangrijkste productie vond plaats in Duitsland. In Nederland werden ze ook wel gemaakt in onder meer Amsterdam, Vianen en Schoonhoven.

De tekst gaat onder de foto verder.

Voor de verzamelaar

Op een gegeven moment zijn mensen ze gaan verzamelen. Er verschenen herinneringsvingerhoedjes met gemeentewapens erop, leden van het Koninklijk Huis, vlaggen en steden. De meeste verzamelaars sparen vingerhoedjes van porselein, maar je hebt ze ook van kristal en zelfs zilver en goud.

De tekst gaat onder de foto verder.

Glashelder op porselein

Hallo Dordrecht heeft twee unieke vingerhoedjes van porselein. Op het ene staat de Grote Kerk en op het andere de Groothoofdspoort. En nu denk je misschien dat je daar niets van ziet op zo'n klein dingetje, maar dat is niet waar. De afbeeldingen staan er glashelder op, je ziet meteen wat het is. Zo'n verzamelhobby is bij ons trouwens niet duur. Een leuk, Dordts vingerhoedje heb je al voor slechts 4,50. Dordtenaren zeggen dan natuurlijk: Mok ôk hebbe.


Vingerhoedje

Een Dordtse afbeelding op een vingerhoedje

€ 4,50

22-04-2020
Dit doen Erica Bloemideeën en Hallo Dordrecht voor Moederdag

Het lijkt misschien nog ver weg, maar als je van deze Moederdag iets bijzonders wilt maken (en wie wilt dat niet), dan moeten we het er wel even over hebben.

Dichterbij dan je denkt

Om te beginnen: Moederdag is dit jaar op zondag 10 mei, dus misschien toch wel dichterbij dan je denkt. Over één ding zijn we het eens: het wordt in meerdere opzichten een Moederdag om nooit te vergeten.

Er is iets dat je wél kunt doen

Allereerst kunnen door het coronavirus sommige mensen letterlijk niet zo dicht bij hun moeder komen. Dat is niet natuurlijk eenvoudig. En verder zal het moeilijk zijn om iets met moeder te organiseren zoals een etentje of een ander uitje.
Niet getreurd want er is in ieder geval iets dat je wél kunt doen en dat is: je moeder verrassen met een leuk cadeautje. Die traditie kun je dit jaar in ieder geval doorzetten en daar kunnen we je bij helpen.

Samen met Erica Bloemideeën

Erica Bloemideeën en Hallo Dordrecht hebben de handen ineengeslagen om er voor jou een extra bijzondere Moederdag van te maken.
Bestel een prachtig moederdagboeket plus een persoonlijk Hallo Dordrecht-cadeautje. Wij zorgen voor de bezorging en we garanderen: je moeder zal blij verrast zijn!
Plaats je Moederdag-bestelling in de webshop van Hallo Dordrecht en wij zorgen voor de rest.

Dit moet je wel weten

De bloemen van Erica Bloemideeën worden altijd met de hand samengesteld. Dat maakt ieder boeket uniek. Het kan dus soms wel een beetje afwijken van de afgebeelde foto, maar dat heb je natuurlijk altijd met verse dagproducten. De bloemen in ieder boeket zijn van middel formaat en uiteraard wordt altijd gezorgd voor de beste kwaliteit.

We willen een leuke foto

Voor het maken van een prachtige puzzel, mok of ander gepersonaliseerd cadeau hebben wij een leuke foto nodig. Mail je foto, nadat je je bestelling hebt geplaatst, naar Hallo Dordrecht dan zorgen wij dat hij keurig op je cadeau komt.
Binnen de Drechtsteden wordt je moederdagboeket en gepersonaliseerd Hallo Dordrecht-cadeau gratis bezorgd. Is dat even fijn? Heb je nog vragen, laat het dan gerust even weten door ons een berichtje te sturen of te bellen.

Klik op de afbeelding hieronder voor de mooiste moederdagcadeaus.


19-04-2020
Dit kunnen wij namens ieder bedrijf of particulier versturen

Het nieuwe normaal zit nog niet bij iedereen tussen de oren en eerlijk gezegd vergde het voor ons van Hallo Dordrecht ook een paar snelle schakelmomenten. Maar we zijn al volop in actie gekomen!

Dit is nu de wereld

Niemand had toch ooit kunnen bedenken dat de wereld er zo uit zou komen te zien. De gevolgen van het coronavirus treft iedereen persoonlijk. Het maakt dat je misschien op een andere manier in actie moet komen dan voordat de wereld op zijn kop stond. En daar kunnen wij van Hallo Dordrecht bij helpen.

De tekst gaat onder de puzzels verder.

Als je ze wilt bedanken

Er zijn zakenrelaties en collega's die je niet persoonlijk de hand kunt schudden. En als je docent bent dan kun je je leerlingen waarschijnlijk alleen via een beeldscherm zien. Wellicht heb je medewerkers die zich op een bijzondere manier inzetten in deze moeilijke tijd. Het zijn maar een paar voorbeelden. Misschien wil je ze bedanken met een kaartje of een cadeautje.

De tekst gaat onder de kaarten verder.

Ontwerpen, drukken en versturen

Wij kunnen behulpzaam zijn bij het ontwerpen, drukken en versturen van kaarten en (gepersonaliseerde) cadeautjes. Zo kun je laten zien dat je aan die ander denkt. Je kunt er je waardering mee uitdrukken, een denkbeeldige 'handdruk' geven of bedanken.

Een kaartje of pakje

We kunnen ervoor zorgen dat alle collega's een leuke en persoonlijke kaart krijgen, medewerkers een 'brievenbusbestendige' tablet chocolade, een (gepersonaliseerd) pakje stoepkrijt of jojo voor de leerlingen, een balpen met een mooie tekst, een leuke en persoonlijke fotopuzzel. We noemen maar even wat op.

De tekst gaat onder de jojo en het stoepkrijt verder.

We denken mee

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, geef ons een adressenbestand en wij zorgen voor de rest. Van het versturen per post tot het persoonlijk bezorgen van je cadeautje aan wie en waar je maar wilt. Dat is een zorg minder, want er zijn immers veel andere uitdagingen die op je af komen in deze nieuwe wereld.


12
Realisatie Acadia | Design Twin Creations