08-04-2021
Uniek Moederdagontbijt door HEERLIJK en Hallo Dordrecht

Een lekker ontbijt van HEERLIJK Tosti & Smoothiebar en dat gratis thuis bezorgd, inclusief een persoonlijk en blijvend cadeau. Moederdag 2021 kan niet meer stuk!

Een ontbijtje en een cadeautje

Je kunt moeder geen groter plezier doen dan haar een lekker ontbijt te serveren en ook nog eens een persoonlijk cadeautje te geven. En laten wij daar nou voor kunnen zorgen. In samenwerking met HEERLIJK Tosti & Smoothiebar op de Voorstraat in Dordrecht hebben we een originele combinatie bedacht van lekker en leuk.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Een voorbeeld van het Moederdagontbijt op een gepersonaliseerd dienblad. Als voorbeeld hebben wij een foto van Dordrecht erop gezet, maar het kan natuurlijk ook je eigen (familie)foto zijn. Of een kindertekening. Of een andere tekst. Of toch een foto van Dordrecht? Laat het ons weten en wij maken het voor je! @ Twin Creations

Lekker van HEERLIJK

We leveren gratis thuis een ontbijt van HEERLIJK dat bestaat uit een croissant, knapperig broodje, plakken kaas en ham, boter, jam, sapje, choclate chip cookie en daarbij ook nog een persoonlijk cadeau. Je kunt namelijk kiezen uit een placemat, snij-/serveerplank of dienblad bedrukt naar wens. Mail je foto en/of tekst naar ons en wij info@hallodordrecht.nl en wij zorgen voor een keurige bedrukking op je Moederdagcadeau.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Een Dordts ontbijt van HEERLIJK met een afneembare placemat of serveerplank. We zetten er met liefde moeders favoriete foto op, of een van haar uitspraken. Of welke andere foto of tekst je maar wilt. @ Twin Creations

Gratis bezorgen!

Het ontbijt plus het persoonlijke cadeau wordt GRATIS bezorgd op zondag 9 mei tussen 09.00 en 11.00 uur. Wil je het op zondagmorgen 9 mei liever zelf komen ophalen? Dat kan ook. Wij zorgen dat het klaarstaat bij Heerlijk Tosti & Smoothiebar, Voorstraat 246 in Dordrecht.

Belangrijk om te weten: plaats je bestelling uiterlijk vóór 7 mei 19.00 uur.

Bel ons gerust als je nog vragen of wensen hebt: 078-3021085


Heerlijk Dordts Moederdag ontbijt

Een heerlijk Dordts ontbijt inclusief een persoonlijk en blijvend cadeau!

€ 20,00
Heerlijk Dordts Moederdag ontbijt

Een heerlijk Dordts ontbijt inclusief een persoonlijk en blijvend cadeau!

€ 20,00

Realisatie Acadia | Design Twin Creations