Naar FC Dordrecht - De Graafschap? In dit shirt, natuurlijk!

Het is vrijdag 21 februari weer de hoogste tijd voor een voetbalfeestje. Het wordt ongetwijfeld spannende wedstrijd, met vooraf lekker eten en dat doe je natuurlijk allemaal in je eigenste T-shirt.

FC Dordrecht thuis

FC Dordrecht speelt vrijdag 21 februari om 20.00 uur thuis tegen De Graafschap. Het zal op die avond de vraag zijn of FC Dordrecht hun recente overwinning op Top Oss een vervolg kan geven. Om 18.30 gaat het Supportershome open. De keukenploeg serveert dan vers gemaakte bami met saté, atjar en kroepoek. Je kunt tot en met vrijdag 17.00 uur reserveren en als je dat doet betaal je maar 6 euro voor deze maaltijd. Los bestellen aan de bar kan ook, dan kost het 7,50 euro. Na de wedstrijd kun je in het Home genieten van een biertje, een ander drankje met eventueel een lekker bittergarnituur. Het is dan natuurlijk wel te hopen dat je dan ook de overwinning viert en zo de avond gezellig kunt afsluiten.
Reserveer hier voor de bami.

@ Facebook FC Dordrecht Fanpage

Super, schitterend, mooi en geweldig

En last but not least: in onze eigen Hallo Dordrecht webshop hebben we een super, schitterend, mooi en geweldig FC Dordrecht shirt te koop. In alle maten. Bestel hem in onze webshop of kom hem halen in onze winkel op de Blekersdijk. De eerste regel van het clublied luidt: Een Dordtenaar zal altijd blijven zingen. Maar dan wel met zo'n shirt aan, natuurlijk!