Cadeautje nodig? Wij bezorgen het gratis in de Drechtsteden!

Heb je een cadeautje nodig en kan, mag of wil je de deur niet uit? Wij van Hallo Dordrecht bezorgen het graag. En in de Drechtsteden doen we dat nog gratis ook!

Gratis in de Drechtsteden

Wil je je oude moeder een hart onder de riem steken omdat je niet bij haar op bezoek kan? Is je vriendin jarig? Heb je zelf zin in een glas wijn met een stukje Oud Dordt kaas of lekkere nootjes, maar kun je de deur niet uit? Bestel het bij ons en als het in de Drechtsteden is, brengen we het gratis langs bij een bestelling vanaf 10 euro.

De tekst gaat onder de foto verder.

Kies uit onze webshop

Kies uit onze webshop en we bezorgen het bij je thuis of op een ander afleveradres. Binnen de Drechtsteden doen we dat gratis bij een bestelling vanaf 10 euro. Onder de Drechtsteden vallen de volgende woonplaatsen: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

De tekst gaat onder de foto verder.

Bestellen is een makkie

Moet je bestelling in een van deze gemeenten worden bezorgd en is het bedrag van je bestelling boven 10 euro, dan storten wij de bezorgkosten terug op je rekening. Geef ook duidelijk aan ons door wat het bezorgadres is, als dit anders is dan je eigen adres.

Vanwege de corona-crisis is onze winkel tot nader bericht 's zaterdags gesloten, maar op deze manier kunnen we je toch van dienst zijn!