Supertof: Hallo Dordrecht maakt je mooiste foto als legpuzzel

Je hoeft je de komende tijd niet te vervelen, want Hallo Dordrecht heeft namelijk iets heel leuks voor je.

Dat is nog eens leuk

Je kunt bij Hallo Dordrecht van je mooiste foto een puzzel laten maken. En dat ook nog eens voor een spotprijsje. De puzzels hebben 315 stukjes en heb je hem helemaal in elkaar gezet, dan is het formaat 30x40 centimeter. Alle puzzelstukjes zitten in een leuk Hallo Dordrecht-geschenkblikkie.

De tekst gaat onder de foto verder.

Ook kant-en-klaar

Heb je toch liever een kant-en-klare puzzel? Bouw dan eens het mooie Gezicht op Dordrecht vanaf de Oude Maas als puzzel. We hebben er eentje voor je klaarliggen.

De tekst gaat onder de foto verder.

We brengen het bij opa en oma

Geef je mooiste foto als puzzel aan opa en oma of laat je kinderen een dierbare familiefoto in elkaar puzzelen. Puzzelen is een heerlijk tijdverdrijf, vooral als je moet binnenblijven.

Handig om te weten:

* Vanwege het coronavirus worden bestellingen boven 10 euro in de Drechtsteden gratis bezorgd. Plaats je een bestelling in onze webshop, dan storten we de bezorgkosten direct terug en brengen je bestelling zo snel mogelijk langs.

* Wil je je mooiste foto als puzzel? Kies dan een foto van de beste kwaliteit mail hem als zo groot mogelijk bestand naar ons toe. Na ontvangst van je foto sturen wij je een betaalverzoek.
Hier kun je je foto mailen.