Op de bon bij Hallo Dordrecht

Je kunt je erger dingen bedenken dan op de bon gaan bij Hallo Dordrecht. Met deze bonnen tover je in ieder geval een glimlach op het gezicht.

Eropuit in de stad

Bij Hallo Dordrecht kun je cadeaubonnen kopen die niet alleen te besteden zijn in de winkel op de Blekersdijk, maar er zijn ook bonnen die je elders in de stad kunt besteden.

De tekst gaat onder de foto verder.

Aan de wandel

Wil je iemand een leuk cadeau geven? Denk dan eens aan een waardebon voor een themawandeling. De bon is onbeperkt geldig en geeft recht op een wandeling door de stad (met of zonder gids) en heeft leuke (en lekkere!) stops onderweg. Er is keuze uit verschillende thema's.

De tekst gaat onder de foto verder.

Naar de bios

Deze bioscoopbon is te besteden bij The Movies in de Nieuwstraat. In verschillende filmzalen worden niet alleen de nieuwste films vertoond, maar zijn er ook voorstellingen van themafilms.

De tekst gaat onder de foto verder.

In het restaurant

Op een van de mooiste plekjes van Dordrecht is restaurant Het Bolwerck gevestigd. Het prachtige terras ligt aan het drierivierenpunt en het restaurant is in een eeuwenoud pand aan de Boomstraat. Een ideale locatie voor een kopje koffie, lunch of diner. De waardebonnen van Het Bolwerck kunnen we voor ieder gewenst bedrag opwaarderen.

Cadeaubonnen in coronatijd

Voor de besteding van de cadeaubonnen geldt dat je er niet zomaar op de bonnefooi mee op stap kunt. Check de betreffende website om te kijken hoe je een afspraak kunt maken voor je bezoek.