Last minute cadeautje voor Vaderdag? Hier hebben ze het!

Het is heel begrijpelijk want we hebben het allemaal druk druk druk en ineens schiet je te binnen dat het komende zondag Vaderdag is. Help!

Natuurlijk vergeet je het niet

Natuurlijk vergeet je de liefste vader van de wereld niet. Maar het kan wel zijn dat je misschien even vergeet dat het komende zondag, 21 juni, al Vaderdag is. En dus moet je er nog even op uit om een cadeautje te kopen. Wij van Hallo Dordrecht kunnen je helpen. En de toppers van de Stadsbranderij ook!

De tekst gaat onder de foto verder.

Huh, de Stadsbranderij?

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat de koffie van de Stadsbranderij in de Vriesestraat in Dordrecht wel zo ongeveer de lekkerste van deze planeet is. Hallo Dordrecht heeft een super samenwerking met de Stadsbranderij. De Stadsbranderij brandt de beste koffiebonen en selecteert de beste thee en wij zijn goed in het ontwerpen en bedrukken van alle artikelen die je maar bedenken kunt. Komt dat even goed uit!

De tekst gaat onder de foto verder.

Hier en daar

Je kunt dus, behalve bij Hallo Dordrecht op de Blekersdijk, ook een superleuk Vaderdag koffiepakket kopen bij de Stadsbranderij. In het pakket zit een mok voor vader, twee vader-onderzetters en een pak met 500 gram koffiebonen. Liever gemalen koffie? Geen probleem, bij de Stadsbranderij is dat in twee tellen gedaan. En zo'n leuk cadeautje kost maar 19,50 euro.

De Stadsbranderij is in de Vriesestraat 75 in Dordrecht. Je kunt er trouwens ook ter plekke even een bakkie nemen, want dat is wel zo gezellig. En lekker!