Ben je al op deze markt geweest?

Ben je al naar onze markt geweest? We hebben er eentje georganiseerd waar je niet nat regent en waar altijd koffie en thee is.

Iedere dag markt bij Hallo Dordrecht

In de winkel van Hallo Dordrecht is het op dit moment iedere dag markt. Een kerstpakkettenmarkt, welteverstaan. En niet alleen met kerstpakketten voor bedrijven, maar ook met superleuke andere cadeautjes voor iedereen.

De tekst gaat onder de foto verder.

Pak eens mooi uit

Pak eens mooi uit bij je medewerkers. Dat kan met een mooi, leuk en/of lekker kerstpakket of (eindejaars)geschenk. We hebben kant-en-klaarpakketten, maar je kunt ook zelf een pakket samenstellen. We bezorgen eventueel op ieder gewenst adres.

De tekst gaat onder de foto verder.

Alles in eigen huis

Om het nog persoonlijker te maken zijn bijna alle artikelen uit het assortiment te bedrukken met een eigen logo, naam of foto. Dat doen we heel gemakkelijk in onze winkel. En natuurlijk is het mogelijk een persoonlijke (kerst)kaart, brief of ander bericht bij te sluiten want we verzorgen eventueel ook alle drukwerk.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht kerstpakketten met aandacht

Of je nu één geschenkje uitkiest of duizend of meer pakketten bestelt, we verzorgen alles met evenveel aandacht. Doe alvast wat inspiratie op in onze webshop of bekijk de brochure. Die brochure kun je ook meepakken in de Hallo Dordrecht winkel op de Blekersdijk. Heb je een ander idee, andere wensen? We denken graag met je mee. Kom gerust kijken in de winkel waar op wonderbaarlijke wijze de hele dag verse koffie en thee klaarstaat. Altijd gezellig, zo'n markt.