Black Friday, Actiemaand, Sint, Kerst: welkom in dit geschenkenparadijs

De Schatkamer bij Hallo Dordrecht is overvol. Hulpjes van de sint draaien deze dagen op volle toeren. En die van de kerstman trouwens ook. Bovendien is het geschenkenparadijs ook nog eens tot de nok toe gevuld met cadeaus en aanbiedingen.

En Actie bij Hallo Dordrecht

Voordat we het vergeten te zeggen: de actiemaand november is bijna voorbij, dus als je nog voordelig je slag wilt slaan, vergeet dan niet zo'n tof speelkleed te bestellen. Of haal er eentje in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk. Je betaalt tot en met het einde van deze maand slechts 42,50 euro in plaats van 49,50 euro voor dit superleuke en originele speelkleed met straten erop waarlangs bekende Dordtse gebouwen staan. Als ze er te groot voor zijn geworden, kun je het speelkleed altijd nog inlijsten en ophangen in de kinderkamer.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.


 

Van sintcadeau bij Hallo Dordrecht...

Wist je dat je bij Hallo Dordrecht al surprisecadeautjes kunt kopen vanaf 50 cent? Natuurlijk zijn er ook robuustere geschenken voor groot en klein. Van spelletjes tot een fles lekkere wijn of bubbels (al dan niet in een originele verpakking van papier tot hout) en van Dordtse schapencadeautjes tot allerlei lekkers, leuke hebbedingen en chocolade letters. En dan niet zomaar een letter, maar eentje van de beste kwaliteit cacao en gemaakt door O Lala Chocolade. Fijn lokaal, dus.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

... tot en met kerstpakket bij Hallo Dordrecht

Over lokaal gesproken. Hallo Dordrecht levert kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en andere feestpakketten die heel geschikt zijn om te geven in de decembermaand. Van het klassieke kerstpakket met lekkere delicatessen tot en met originele cadeaus die we eventueel kunnen voorzien van een bedrijfslogo of andere bedrukking. Kijk gerust eens rond in onze webshop of download hieronder de geschenkbrochure. En vergeet niet dat er veel meer mogelijk is dan we kunnen laten zien op een plaatje. Dus informeer naar de mogelijkheden en laat ons u helpen met inspiratie en ideeën voor de leukste cadeaus. En bent u in de buurt? Nog beter! Kom gerust even langs want dan kunnen we nog veel meer vertellen en laten zien.