Laat je kerstcadeaus gratis* bezorgen waar je maar wilt

Hallo Dordrecht helpt je de moed erin te houden. Veel winkels moeten dicht, maar je kunt bij ons online je cadeautje kopen en we bezorgen het meestal nog gratis ook!

Gratis thuisbezorgd

Sinds Nederland in lockdown moet, zal Kerstmis nóg raarder zijn dan waar we allemaal rekening mee hielden. Gelukkig kunt u bij ons online shoppen en als u iets wilt hebben dat u niet zo snel vindt in de webshop, neem dan gewoon even contact met ons op en we regelen het!
Bestellingen vanaf 10 euro worden gratis bij u thuis bezorgd of op ieder ander adres in de Drechtsteden.

De tekst gaat onder de foto verder.

Kies maar uit

Kies uit onze webshop en laat ons weten of we het bij u thuis moeten brengen of op een ander adres. We verzenden over de hele wereld, maar vanwege de lockdown komen we klanten in de Drechtsteden tegemoet door geen bezorgkosten te berekenen bij een bestelling boven 10 euro. Onder de Drechtsteden vallen de volgende woonplaatsen: Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Je kerstcadeau op reis

Moet de bestelling dus in een van bovenstaande gemeenten worden bezorgd en is het bedrag van de bestelling boven 10 euro, dan storten wij de bezorgkosten terug op uw rekening. Geef ook duidelijk aan ons door wat het bezorgadres is, als dit anders is dan uw eigen adres. Vanwege de lockdown is onze winkel op de Blekersdijk dicht tot 19 januari, maar op deze manier kunnen we u toch van dienst zijn. Bel of mail ons gerust als u vragen heeft!


Bouwplaat Grote Kerk

Bouw zelf de Grote Kerk van Dordrecht

€ 16,50
Dordtsche Bubbels

Gezellig proosten met Dordtsche Bubbels

€ 16,50