Maak zelf de Grote Kerk van Dordrecht

De Grote Kerk is de grootste

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Lange Geldersekade in Dordrecht is de grootste kerk van de stad. Niet de oudste want dat is de Nieuwkerk aan het Nieuwkerksplein, maar die is niet meer als kerk in gebruik. Tot 1572 was de Grote Kerk een rooms-katholieke kerk en daarna is het een protestantse kerk geworden en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Het heeft een niet-afgebouwde scheefstaande toren van 65 meter hoog en dit Rijksmonument staat in de Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg. In het toeristenseizoen kan het gebouw altijd rekenen op veel bezoekers.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Exclusief voor Hallo Dordrecht

Je kunt bij Hallo Dordrecht de Grote Kerk als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat is exclusief voor Hallo Dordrecht ontworpen en is dus alleen maar bij ons verkrijgbaar. Je krijgt de kerk zo plat als een dubbeltje geleverd. In het pakketje zitten vier vellen dun karton op A3 formaat, en natuurlijk krijg je er een beschrijving bij. Ben je uitgebouwd dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog.

De tekst gaat onder de foto verder.

Grote Kerk als Actie van de Maand

Normaal gesproken kost het pakketje 18,50 euro, maar deze maand April is de bouwplaat Actie van de Maand en betaal je 15 euro. Ga er dus snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop. Als je belt naar de winkel: 078-3021085, dan kun je een bouwplaat reserveren en meteen afspreken wanneer je hem komt halen. Hallo Dordrecht is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Liever bestellen in de webshop? Dat kan ook. Klik dan op de afbeelding hieronder.