GRATIS bezorgd op Moederdag: ontbijt + bloemen + persoonlijk cadeau

Moederdag om nooit te vergeten

Moederdag 2021 wordt er eentje om nooit te vergeten en wij helpen je daarvoor te zorgen. In samenwerking met Erica Bloemideeën en Heerlijk tosti & smoothiebar kan de dag niet leuker beginnen.

Moederdagontbijt, bloemen en persoonlijk cadeau

Dit jaar valt Moederdag op zondag 9 mei. Op die zondag bezorgen we, helemaal gratis, een heerlijk ontbijt, een prachtig boeket bloemen in een vaas en een persoonlijk cadeau naar keuze.
Het ontbijt bestaat uit een croissant, knapperig broodje, plakken kaas en ham, boter, jam, sapje en chocolate chip cookie. Ook ontvangt moeder een leuk boeket bloemen in een vaas en een gepersonaliseerd cadeau.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Drie lokale ondernemers slaan de handen ineen: Erica Bloemideeën, Heerlijk tosti & smoothiebar en Hallo Dordrecht zorgen voor een onvergetelijke Moederdag. Je kunt je bestelling bij alle drie bedrijven plaatsen!

Hallo Dordrecht maakt het voor je

Voor het persoonlijke cadeau kun je kiezen uit allerlei leuke artikelen zoals een placemat, snij-/serveerplank of dienblad bedrukt naar wens. Mail je foto en/of tekst naar ons en wij zorgen voor een keurige bedrukking op je Moederdagcadeau.
Als voorbeeld hebben hebben wij een foto van Dordrecht op de spullen gezet, maar het kan natuurlijk ook je eigen (familie)foto zijn. Of een kindertekening. Of een andere tekst. Of toch een foto van Dordrecht? Laat het ons weten en wij maken het voor je!

GRATIS bezorgd!

Het ontbijt plus de bloemen plus het persoonlijke cadeau wordt GRATIS bezorgd op zondag 9 mei tussen 9.00 en 11.00 uur. Belangrijk om te weten: plaats je bestelling uiterlijk vóór 7 mei 19.00 uur. Bel ons gerust als je nog vragen of wensen hebt: 078-3021085.