Laatste Actieweek: bouw zelf eens de Grote Kerk

De Grote Kerk is de trots van Dordrecht

We hebben een mooie uitdaging voor je: bouw de Grote Kerk van Dordecht. Je kan het, en wel met deze leuke bouwplaat.

De Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Lange Geldersekade is de grootste kerk van de stad en de trots van Dordrecht. De kerk heeft een niet-afgebouwde (scheefstaande) toren van 65 meter hoog. In het toeristenseizoen kan het gebouw altijd rekenen op veel bezoekers.

De tekst gaat onder de foto verder.

De Grote Kerk zo plat als een dubbeltje

Je kunt bij Hallo Dordrecht de Grote Kerk als bouwplaat kopen. Hoe leuk is dat! De bouwplaat is exclusief voor Hallo Dordrecht ontworpen en is dus alleen bij ons verkrijgbaar. Je krijgt de kerk zo plat als een dubbeltje geleverd. In het pakketje zitten vier vellen dun karton op A3 formaat, en natuurlijk krijg je er een beschrijving bij. Ben je uitgebouwd, dan is de Grote Kerk 34 centimeter lang, 16 centimeter breed en 21 centimeter hoog. De bouwplaat heeft de schaal 1:400.

De tekst gaat onder de foto verder.

Bestel de Grote Kerk nog snel

Normaal gesproken kost het pakketje 18,50 euro. Deze week is de laatste week dat de bouwplaat Actie van de Maand is en betaal je maar 15 euro. Ga er dus snel eentje halen in de winkel van Hallo Dordrecht op de Blekersdijk 38-A of bestel hem in de webshop.
De winkel van Hallo Dordrecht is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Liever bestellen in de webshop? Dat kan ook. Klik dan op de afbeelding hieronder.