Geen huizen in Dordrecht? Ja hoor, hier is het Open Dag [+ filmpje]

Kijken bij Amstelwijck Park

Zoals overal in Nederland kampt ook Dordrecht met een woningtekort. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe woningen, maar die zijn natuurlijk niet van het een op het andere moment beschikbaar. Hoewel, zaterdag is het Open Dag bij het nieuwbouwproject Amstelwijck Park want er zijn nog een aantal woningen beschikbaar.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Amstelwijck Park

Het project Amstelwijck Park is bij de Laan van Londen en bij de opzet van het nieuwbouwproject draait alles om groen en duurzaam. Bij de nieuwe woningen en appartementen zijn parkjes, wandelpaden en voor kinderen natuurlijke speelvoorzieningen. Het lijkt wel of je op vakantie bent!
Het is niet alleen buiten groen wat de klok slaat. ABB Bouwgroep maakt alle woningen energiezuinig zodat het ook binnen groen is.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Huizen en appartementen

Het Dordtse makelaarskantoor OZP heeft de woningen in de verkoop. Er zijn nog enkele huizen en appartementen te koop in verschillende prijsklassen en daarom houdt OZP Makelaars en ABB Bouwgroep zaterdag 2 juli een open dag op de locatie. Je kunt tussen 10.00 en 12.00 zelf gaan kijken of er misschien een huis naar je zin bij is. Een afspraak maken hoeft niet, je kunt er gewoon heen.

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

Of op afspraak

Het verkoopteam is aanwezig in het informatiecentrum op het bouwterrein. Misschien overbodig te zeggen dat er doordeweeks druk wordt gewerkt en als het misschien heeft geregend dan kan het pad naar het informatiecentrum modderig zijn. Komt 2 juli tussen 10.00 en 12.00 uur niet uit, neem dan even contact op met OZP om een afspraak te maken.

De tekst gaat onder de foto verder.

Ga op de Laan van Londen 1800 rechtsaf door het hek. @ OZP Makelaars

Hier moet je zijn

Om bij het informatiecentrum te komen, kun je navigeren naar Laan van Londen 1800 te Dordrecht. Op het terrein van Laan van Londen 1800 kun je je auto of fiets parkeren. Aan de linkerzijde van het gebouw vind je de wandelroute naar het informatiecentrum.