Vanaf nu verplicht en ook in de aanbieding

Verplicht een mondkapje op. Het is niet leuk, maar bij Hallo Dordrecht zijn ze in ieder geval zo leuk mogelijk en deze maand ook nog eens in de aanbieding.

Een leuke draai aan de verplichting

Er zijn charmantere dingen om te dragen dan een mondkapje, maar Hallo Dordrecht kan aan de verplichting een leuke draai geven. Die verplichting geldt vanaf 1 december. Je moet een mondkapje op in winkels, musea en theaters (als je daar al binnen kan). Ook in het onderwijs, met uitzondering van de basisschool, moeten mensen een mondkapje gaan dragen. En bij de kapper en de rijschool heeft iedereen een mondkapje op. In het openbaar vervoer was een mondkapje al verplicht, maar voortaan is dit ook het geval in stations en bij bus- en tramhaltes. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro.

De tekst gaat onder de foto verder.

Hallo Dordrecht heeft een grote collectie mondkapjes. De mondkapjes van de Actie van de Maand zie je op de middelste foto. Het Dordrecht-mondkapje uiterst links en uiterst rechts doet niet mee in deze aanbieding.

95 euro? Dan liever 11,25 euro

Die 95 euro zou natuurlijk echt zonde zijn. Dus waarom niet profiteren van de Hallo Dordrecht Actie van de Maand? Je betaalt de hele maand december voor twee uitwasbare mondkapjes niet 13 euro, maar slechts 11,25 euro. Er is een grote keuze met leuke typisch Dordtse icoontjes in allerlei kleuren.

Of neem er eentje met je eigen opdruk

Liever een eigen bedrukking op je mondkapje? Dat kan ook. Bedrukken doen we in huis, dus je kunt helemaal zelf zeggen wat je er op wilt hebben. Kom gerust langs om van die voordelige mondkapjes aan te schaffen of bestel ze in de webshop. Geef bij je bestelling aan welke mondkapjes je wilt hebben of mail of bel je keuze even door. Wij zorgen voor de rest!