Insta-Green is uitgebreid met de Insta-Green Academy

Het is binnenkort vijf jaar geleden dat Emiel Spong startte met zijn bedrijf Insta-Green. De locatie aan de Oudendijk is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar meer gebeurt dan het ontwikkelen van groencreaties.

Groen voor klein en groot

Al op jonge leeftijd wist Emiel Spong dat hij wilde werken met 'groen'. Na het behalen van zijn diploma's specialiseerde hij zich groenoplossingen bij zowel particulieren als bedrijven. Inmiddels heeft Emiel al door het hele land naam gemaakt met zijn prachtige kunstgroencreaties en groenwanden in en om woningen en kantoren.

De tekst gaat onder de foto verder.

Het is net echt

Als je in de lobby van een hotel, de hal van een bankgebouw of ziekenhuis prachtige potten ziet met boompjes, planten of kunstboeketten, dan heb je best kans dat het van de hand van Emiel is. Maar met evenveel liefde plant hij een struik in de hoek van je achtertuintje waar nooit zon komt, maakt hij een olijvenboom die niet van echt te onderscheiden is en kun je plantjes kopen voor je oma die ze vergeet water te geven.

De tekst gaat onder de foto verder.

Er is altijd een oplossing

Dus heb je een dakterras waar qua groen niets mee te beginnen lijkt, wil je bloeiende planten in een zonloze hoek of een groenwand in je restaurant of winkel, dan weet je nu dat Insta-Green voor vrijwel alles een betaalbare oplossing heeft. Zelfs het plantje en/of het potje in je vensterbank of op je balkon.

De tekst gaat onder de foto verder.

De Insta-Green Academy

Maar er is meer, want Insta-Green heeft nu ook een Insta-Green Academy. Je kunt deelnemen aan allerlei workshops die niet alleen met groen te maken hebben. De locatie aan de Oudendijk is ook heel geschikt voor andere workshops, lessen en bijeenkomsten. Dus behalve bloemschikken worden er ook bijvoorbeeld schilder- en tekenlessen gegeven en is er zelfs een Zomerschool. Het kan een leuke en leerzame aanvulling zijn op je zomer dicht bij huis.

Insta-Green is op de Oudendijk 28-A in Dordrecht, telefoon 06-13963501.
Hier vind je meer informatie.