Water in #dordtshekkie vanwege praatje van de dag

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat ons mooie Dordrecht en water bij elkaar horen als Van der Sterre en appelmarijn, Peppi en Kokki, Trump en Twitter, Brokking en hazelnoot. En ook: Imbarcazione en de broers Elio en Irio Barone.

Dordrecht, water en Barone

Vandaag hebben we een nat #dordtshekkie. Dat komt omdat we eerder schreven over de Week van Ons Water. Je kunt dat hier teruglezen. En heb je het over Dordrecht en water, dan heb je het ook over Imbarcazione Barone van de broers Elio en Irio Barone. Met hun rondvaart- en watertaxibedrijf hebben zij Dordrecht een beetje veranderd in Venetië.

Doe eens iets leuks

Vandaag plaatsen zij op Instagram een berichtje met een foto over het heerlijke weer en een van hun prachtige boten. Dus als je dit weekend iets leuks wilt doen, reserveer dan Fraternita, Talamod of Nereïde. Zo heten de scheepjes. En vergeet niet O Sole Mio te zingen. Wel graag buitengaats.

Er komt heel wat tevoorschijn over Dordrecht als je door social media scrolt. We laten de leukste berichten zien. En wie iets interessants over Dordrecht op Twitter, Facebook of Instagram plaatst met #dordtshekkie ziet zijn berichtje misschien wel terug bij Hallo Dordrecht.

Bovenste foto: een bootje van Imarcazione Barone vaart door de Voorstraathaven @ stock

 

 


Dit bericht bekijken op Instagram

Wat een heerlijk weer! ☀#talamod #varen #dordrecht

Een bericht gedeeld door Imbarcazione Barone (@imbarcazione_barone) op